• ···
Meget mere end bare pizza ..

Sådan farver jeg min udgroning ..

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 14.48.23

Jeg har løbene fået en del efterspørgsler på hvordan jeg farver mit hår, eller rettere sagt min udgroning 🙂 Så nu tænkte jeg at det var på tide med et lille beauty indlæg!

Som mange andre danskere, er jeg den heldige indehaver af en klassisk leverpostjesfarvet hårpagt. Den er jeg dog ikke synderligt begejstret for, da jeg syntes den gør mig grå og intetsigende at se på, så de sidste mange år har jeg farvet mit hår lyst 🙂 Det foregår selvfølgelig hos min frisør igennem 8 år, Frisør Zolo, som ligger på Strandvejen 149 i Hellerup. De har farvet mit hår så længe jeg kan huske og er de eneste der kan få den helt korrekte farve frem. De kender seriøst mit hår ud og ind og jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert i deres stol 🙂

Ovenstående billede er fra februar måned, hvor jeg sidste gang var under kyndig behandling hos Henrik der ejer Frisør Zolo. Vi blev enige om at farve mig en tand mørkere end vi plejer, da det passer langt bedre til årstiden og min blege vinter hud 🙂 Jeg får altid kun striber i udgroningen, da jeg syntes det giver det mest naturlige resultatet, i forhold til en helfarvning. Denne gang fik jeg striber i fra Redken og blev efterfølgende skyllet over med en naturlig sandfarve (også fra Redken). Skylle farven er en gloss toning farve som holder ca 6 uger. Den serie Henrik bruger fra Redken er super skånsom mod håret, hvilket jeg prioritere højt da jeg før i tiden har lidt meget af hårtab 🙂

Jeg syntes resultatet er blevet super godt og jeg har efterfølgende fået utrolig mange komplimenter på den mere varme farve 🙂 Samtidigt fik jeg klippet min page til – den vedligeholder jeg ca hvert 3 måned. Både for at holde længden, men også fordi det er sundt at få klippet spidser relativt ofte! 🙂

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 14.48.40

Når det ikker er koldt og mørkt i vejret, men derimod sommer og sol, holder jeg af at farve mit hår en tand lysere. Jeg syntes personligt det er pisse flot at have helt lyst hår, når man samtidigt er mega sommerbrun 🙂 Og så føltes det bare ekstra “friskt” når man har gået hele vinteren og været bleg og mørkhåret 😉 Så om sommeren får jeg lavet en klassisk afblegning i bunden og bliver derefter skyllet igennem med en toning som gør farven helt kold. Det fjerner alt det gule skær i håret, som man jo helst vil undgå. Det giver et helt lyst resultatet, men uden at det ser totalt “afblegnings agtigt” ud. Og som før nævnt får jeg aldrig lavet “helfarve” men får blot lavet små fine striber i udgroningen ca hver 3-4 måned. Det giver klart det mest naturlige resultat, da der kommer liv og spil hele vejen igennem håret, istedet for med helfarve hvor hele håret har samme farve. Ydermere er det langt mere skånsomt for håret, hvilket Henrik har anbefalet mig grundet min tidligere historik med hårtab 🙂

Skærmbillede 2016-03-23 kl. 14.48.55

Her kan i se forskellen på mit “mørke” og mit “lyse” hår 🙂 Frisuren er den samme og den tror jeg at jeg holder fast i lidt endnu. Jeg leger dog lidt med tanken om noget pandehår til sommer, men nu må vi se om jeg er modig nok 😉 Nu har jeg lige et par måneder mere til at nyde mit varme og mørke hår, inden det forhåbentligt bliver rigtig forårs vejr og jeg med god samvittighed kan skifte over til mit helt lyse look.

Hvilket look kan i bedst lide?

Til de interesserede kan Frisør Zolo findes på Strandvejen 149, 2900 Hellerup. De har ikke hjemmeside og andre sociale medier, så i må gribe telefonen på den helt oldschool måde og aftale en tid 😉 Men som sagt har jeg været kunde ved dem i 8 år, så jeg kan på alle måder varmt anbefale dem, de er virkelig søde og professionelle. De kan fanges på TLF 39 90 81 55. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Amanda

  Så flot og lækker blog! Kan du sige hvad du giver for sådan en behandling med striber i bunden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   TUSIND TAK <3 Det koster 1200 kr for striber og 450 kr for den skyllefarve som jeg efterfølgende får i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget mere end bare pizza ..