• ···
Vidste i egentligt?

Sunde proteinboller på 5 minutter ..

DSC02403DSC02396DSC02395

For noget tid siden inviterede dygtig @healthyskinnybitchdk mig til et hyggeligt trænings og morgenmads event på Hotel Stay 🙂 Anledningen var at hun i samarbejde med Finax, har udviklet en ny variant af morgenmadsboller. Bollerne er såkaldte “proteinboller” og indeholder blandt andet chiafrø, solsikkekerner og hørfrø. De egner sig rigtig godt til folk der træner/går op i sin kost, da de er et sundere alternativ til almindelige morgenmads boller 🙂 Og så er de i øvrigt nøglehulsmærket!

Efter eventet fik jeg et par pakker med hjem, så jeg selv kunne prøve at bage dem. Jeg lyver ikke når jeg siger at det seriøst tager 5 minutter at lave dem!! Og det eneste du skal bruge er gær, vand og pakkens indhold. Herefter sætter man dem i køleskabet og lader dem hæve f.eks. natten over og så har du altså en lækker dej klar til friskbagte boller morgenen efter 🙂 De skal have ca 25 minutter i ovnen og så er de ellers perfekte i konsistensen.

Jeg er som udgangspunkt KÆMPE fan af konceptet “shake and bake”, da mine bage (og kage) kundskaber i et køkken ikke er specielt gode 😀 Og at man så kan gøre det på en sundere måde – det er bare win win 🙂 Bollerne smager helt vildt godt og ligeså “syndigt” som almindelige hvide morgenboller. Jeg har både serveret dem for Manden og min nevø/niece (som ellers er både kræsne og generelt skeptiske overfor alt nyt mad), men alle kunne lide dem og de blev spist op med det samme 🙂

Finax “Proteinboller” kan købes i supermarkeder over hele landet 🙂 Jeg har en pakke mere tilbage, så dem glæder jeg mig til at bage næste weekend, hvor jeg igen er hjemme på dansk grund.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Hey skønne Chris!

  Håber du nyder din weekend i London :-* Jeg har egentlig et spørgsmål, som er lidt ude af kontekst med dette indlæg, men jeg vil lige høre.. da du var i Barcelona og var på W Hotel Barcelona, boede I der så eller nød I en middag eller drinks på hotellet?

  Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej søde M,

   Jeg boede der ikke, jeg var blot derhenne for at spise i deres restaurant og besøge deres lækre cocktail bar 🙂 Det kan alle gøre selvom de ikke bor der.Især om sommeren er det super fedt, hvor de holder poolparty’s i weekenderne. Man kan tjekke deres event kalender ud på hjemmesiden 🙂

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste i egentligt?