• ···
Kan man samle på krydderier ?

Vidste i egentligt?

  At jeg smutter til London om 1,5 time 😀 ? Ja det gjorde i nok. For jeg har eftehånden nævnt det alle steder – jeg glæder mig nemlig SINDSYGT meget! Min veninde og mor hentede mig fra arbejde for lidt siden og så kørte vi i lufthavnen 🙂 Min mor babysitter min venindes bil imens vi er væk, så vi ikke behøver betale for parkering inde ved lufthavnen – det er jo møg dyrt! Og så bliver vi hentet igen søndag aften når vi lander, det skal man ikke klage over jo 😉

Nu sidder vi og spiser en frokost inden vi skal boarde vores fly til Luton. Herefter skal vi have fundet en Uber eller et tog til Shoreditch området hvor vi skal bo. Vi har lejet værelse på THE HOXTON som min kollega anbefalede. Det ser mega fedt ud på billederne og har fået gode anmeldelser, så vi er ret spændte 🙂 Er der nogle af jer der har boet der før?

Jeg har selvfølgelig planlagt et par indlæg imens jeg er væk 😉 Men jeg syntes også i skal gå ind og finde mig på instagram under navnet @christinabarre, for der vil komme massere af London opdateringer 😀 Jeg når ikke rigtigt at bloggere mere idag og jeg har besluttet mig om at holde “mini ferie” weekenden over og derfor lade computeren blive hjemme. Så altså ingen live-blogging fra det engelske de næste par dage!

Men men men… Nu hvor jeg ikke er online, så kan i læse et interview med mig hos Papirflyet.dk – det findes LIGE HER. Der bliver ikke lagt fingre imellem og spørgsmålene er pisse sjove/udfordrende. Og så har jeg satma også fået et par pæne ord med på vejen, hos en af mine yndlingsbloggere. Se hvad søde Cecilie fra TreGodeGrunde.dk siger om mit lille univers i DETTE INDLÆG. 

Hej så længe 😀 Nu drager feriebarnet mod London! Wuuuhhuuuu..

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man samle på krydderier ?