• ···
Mine svar på jeres spørgsmål ..

Jeg rejser imorgen!

Sponsoreret indlæg

832466966kreta02_3795Elounda-Kreta-Graekenland-HideawaysJeg har allerede teaset lidt for det herinde på bloggen og nu kan jeg simpelthen ikke holde min begejstring tilbage længere! Imorgen rejser Manden og jeg nemlig på 1 uges ferie til skønne Kreta 😀 Det er helt syrealistisk at det allerede er imorgen og jeg ved at jeg kommer til at ligge søvnløs i nat af bar begejstring. De sidste par dage har føltes som 10 uger, fordi jeg er så spændt 😀

Vi skal rejse med det nye rejsebureau Eliza was here, som netop er åbnet i Danmark. De tilbyder et helt unikt og meget anderledes koncept, som jeg glæder mig helt vildt meget til at opleve og formidle videre til jer læsere. Det er nemlig et rejsekoncept som virkelig taler til den måde Manden og jeg rejser på:

Hvad er Eliza was here?
– Alle deres rejser er inkl fly, indkvartering og bil leje. Og på trods af at du får det hele på en gang, er priserne stadig ekstremt gode og konkurrence dygtige. F.eks. er bileje normalt en stor postering når du er ude og rejse, men det får du som sagt altid med i prisen når du booker hos Eliza was here.

– Alle deres ferieboliger er unikke! Det vil sige ingen masseturisme og “pølse dansker charter”. Derimod bliver du indkvarteret på hyggelige lokale hoteller, som giver mulighed for at opleve lokalbefolkningen på tæt hold og koble helt af.

– Selskabet besøger alle deres samarbejdspartnere hver eneste år, for at tjekke op på at kvalitet, billeder og service lever op til hvad der står på hjemmesiden. Der er derfor ingen forældede billeder eller hoteller der ikke lever op til den angivne standard.

– Eliza har siden 2001 rejst rundt i Europa, for at finde nye spændene destinationer. Hun er altid på udkig efter nye unikke hoteller, hvis autentiske miljøer lever op til den rejse-vision som Eliza brænder for. Der kommer derfor årligt nye destinationer i kataloget.

Kort sagt vil det sige at du kan drage fordel af at købe din rejse som en “pakkerejse” hvilket oftest spare dig for rigtig mange penge. Men du er fri for at gøre det på klassisk “charter-manér” hvor du ofte ender på et overbooket hotel sammen med 100 andre danskere og alt for megen turisme. Her får du en unik, autentisk og anderledes rejse, men stadigvæk til en overskuelig pris. Og så er det hammer nemt at booke, fordi både fly, hotel og billeje altid er inkluderet 🙂 Det er på alle måder genialt for os der gerne vil undgå de gængse charter-turist-destinationer, men stadig vil have en “pakke-rejse” til en billig pris med alt inklusiv. Det appelere i hvert fald virkelig til den måde Manden og jeg foretrækker at rejse på 🙂

3 getimage.ashxVi er som sagt så heldige at være blevet sendt til Kreta 🙂 Her skal vi bo på et hotel ved navn ELLOTIS BEACH‘ som ligger i en lille strandby ved navn Kalyves. Som i kan se på billederne ligger hotellet helt ned til stranden og har både swimingpool og en lille restaurant 🙂 Værelserne er lavet som små lejligheder med soveværelse, te-køkken og altan! Det ligger ca. 30 minutter i bil fra Chania som er Kreta’s største by og også er der vi lander med flyet imorgen aften 🙂

Jeg syntes det er helt fantatisk at vi skal bo i en lille hyggelig strandby som ikke er alt for turistet. Som mine faste læsere ved, rejser Manden og jeg næsten altid kun til “små skjulte perler”, da vi ikke ved noget værre end over-crowdede turist destinationer. Så at vi skal bo i hyggelige Kalyves hvor der er smuk strand, små lokale restauranter og pæn natur, kunne næsten ikke være bedre 🙂 Og så syntes jeg at ‘ELLOTIS BEACH’ ser virkelig hyggeligt og intimt ud på de mange billeder.

Hvad skal vi se på Kreta?
En af de ting som ELIZA WAS HERE skiller sig ud ved, er at alle deres rejser er inklusiv billeje. Hele deres koncept er jo som fortalt bygget ud fra at din ferie skal være unik, anderledes og lokal. Og her er bilen en vigtig brik i puslespillet! For som deres slogan meget godt fortæller: “Når alle andre drejer til højre, drejer Eliza til venstre”, er deres rejser skræddersyet til os der gerne vil opleve og udforske når vi rejser. Og her giver en bil dig virkelig frihed, da du bare kan sætte nøglen i og begive dig ud på eventyr. Jeg elsker personligt at tage på små ture når jeg rejser, f.eks. til en hyggelig havneby, en hemmelig strand eller en ældre bydel 🙂 Men det mister bare lidt af charmen når du sidder i en varm turistbus med 200 andre danskere. Men nu hvor vi har egen bil, er alle muligheder jo åbne og det bliver simpelthen for fedt at kunne tage på “små roadtrips” rundt på Kreta. Og så er jeg mega spændt, fordi det er første gang jeg skal køre bil i udlandet 😀 haha! Heldigvis har jeg lånt min onkels gps.

Her er nogle af de ting jeg gerne vil se på Kreta:
– Jeg vil gerne drikke kold rødvin i Chania havn. Den skulle være utrolig hyggelig og smuk! 
– Elafonissi strand er berømt for sit lyserøde sand (derfor det øverste billede) og skulle eftersigende være Kreta’s smukkeste strand. Den ligger på mange toplister over Europas flotteste strande, så den skal helt klart besøges 🙂 Og hvor ser det lyserøde sand bare vildt ud!
– Ligeledes vil jeg gerne besøge Seitan, som skulle være en helt skjult strand i en lille bugt, hvor du faktisk er nød til at kravle langs klipperne derned. Det skulle være fantastisk smukt og her kan man ligge og bade helt uforstyrret! 😀 Det ligner noget fra en film.
– Se Preveli’s palmeskov. Den skulle være virkelig smuk og en stor oplevelse! Ydermere er stranden for enden af palmeskoven ret speciel, da det er her ferskvandet møder havet 😀
– Køre hen til et sted hvor de tilbyder snorkle udflugter. Der er nogle virkelig gode og smukke snorkle områder omkring Kreta 🙂 Ved dog ikke om vandet er varmt nok i Maj måned?
– Handle ind i den store Markedshal i Chania hvor de har alverdens kød, frugt, blomster og specialiteter. Her kan man virkelig mænge sig med de lokale og få brugt alle sine sanser! 
– Jeg gad virkelig godt se Samaria-kløften som er Europas største slugt. Den ser simpelthen så vildt ud (prøv at google det), men jeg ved nu ikke helt om Manden og jeg kan vandre så langt som det kræves 😀 
– Tage seje instagram billeder foran Ano Vouves som er verdens ældste oliventræ 😀 Det er da lidt cool?

Nu må vi se hvor meget vi når på den uge vi er afsted 🙂 Temperaturen siger mellem 23-27 grader, så mon ikke der også skal bruges et par dage ved poolen og stranden, hvor det eneste der er på agendaen er is, svømmeture, kys og magasiner? 😉 Det er jeg ret overbevist om.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme afsted og ikke mindst til at fortælle jer mere om Kreta og mine erfaringer med ELIZA WAS HERE. Indtil nu har deres site fungeret upåklageligt og alting har været utrolig nemt, både i forhold til booking, rejsedokumenter og alt andet praktisk. Jeg kan mærke allerede nu at de vægter service ret højt. F.eks. sendte de mig en kørselsvejledning der fuldstændigt detaljeret fortæller hvordan vi kommer fra Chania lufthavn og over til hotellet. Og forleden dag da jeg kom hjem, lå der en pakke i postkassen med små bagagemærker til vores kufferter og en lille hilsen 🙂

Følg min rejse på instagram fra imorgen og en uge frem, jeg hedder @christinabarre og vil poste massere af billeder 🙂 Når jeg kommer hjem vil der også komme et indlæg med en masse billeder fra turen og en guide til Kreta! Hvis i selv sidder med tips og erfaringe, så del dem gerne 😀

Indtil da kan i læse mere om ELIZA WAS HERE på deres danske hjemmeside LIGE HER.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Det lyder så fantastisk! Er slet ikke misundelig! Jeg var afsted sidste år i maj måned og Kreta er så smuk! I skal uden tvivl se Elafonissi og så skal i tage vandreskoene på og gå se kilometer samaria kræver! Jeg gik den med min mor og det var en fantastisk oplevelse!! Jeg lavede en video over vores tur, den ligger også på bloggen! Derudover vil jeg anbefale Jer også at se Balos strand, det er virkelig også smukt! Rigtig god tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak for de mange gode råd 😀 Jeg vil helt klart besøge de steder du anbefaler!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine svar på jeres spørgsmål ..