• ···
En lille hilsen fra Kalyves ..

MIT VÆGTTAB : MÅNED 4

13152848_10154381099513646_1343837355_nSelvom jeg er på ferie, skal i ikke snydes for at høre resultaterne af min vejning hos Line i torsdags. Det er min 4. vejning/måling og jeg har været utrolig spændt på at se om der var sket nogle resultater. Dem der følger mig på snappen (brugernavn: christinabarre), ved at jeg de sidste mange uger har trænet hver morgen inden arbejde. Uden undtagelse 😀 I weekenderne har det været lidt forskelligt hvorvidt jeg er kommet afsted begge dage, men jeg har alle uger holdt kadancen med 6 træninger om ugen. Kosten kæmper jeg stadig med og det er EKSTREMT svært for mig at overholde nogen form for restrektioner. Jeg er og bliver et selskabsdyr og når jeg tæller både arbejde og fritid sammen, spiser jeg ude 6-10 gange om ugen! Så selvom jeg forsøger at vælge sunde alternativer, så løber kalorie indtaget bare hurtigt op. Dertil kommer diverse fødelsdage og andre familie arrangementer, hvor der ikke just er noget slanke-venligt på menuen og indtaget af alkohol måske også tager lidt overhånd. Men jeg har bare måtte erkende at det der “sulte-kur” hvor man spiser 1000-1200 kalorier om dagen, ikke egner sig til mig. Jeg er sikker på jeg kunne smide kilone ekstremt hurtigt hvis jeg blot “sultede mig” og vejede alt min mad – jeg ser det jo virke for andre 😉 Men det passer bare slet ikke ind i min hverdag og mine prioriteter. Så jeg må tage det lange seje træk og fokusere på ligeså stille at få indarbejdet nogle sunde rutiner og på sin vis “lære” mig selv at leve sundere end jeg tidligere har gjort. Og med de briller på, går det faktisk gangske udemærket 🙂 Selvom jeg stadig er lidt af et levemenneske, og det erkender jeg gerne 😉 Heldigvis har jeg Line til at hjælpe og støtte mig, hvilket betyder alverden! Men nu til mine resultater.

Siden sidste vejning har jeg smidt således:
– Vægttab på 1 kg.
– 1 år yngre i min bodyage.
– Mistet 2 cm mere i taljen.
– Mistet 2 cm mere i hoften.
– Og så er min fedtprocent faldet.

Mine samlede resultater i alt:
– Vægttab på 3,6 kg.
– 8 år yngre i min bodyage.
– Tabt 2 cm om hver arm.
– 8 cm mindre i taljen.
–  10 cm smallere om hoften.
– Smidt 3 cm om hvert lår.
– Fedtprocent faldet med 3,4.

Når jeg kigger på mine samlede resultater er jeg rigtig tilfreds. Der er virkelig sket meget – især om hoften og taljen er det ret vildt! Men den største “wow oplevelse” får jeg når jeg kigger på de billeder Line tog af mig ved aller første vejning. HOLD NU KÆFT, hvor er jeg bare en flødebolle at se på 😀 Jeg glæder mig til at vise jer dem til sommer, ved siden af et “efter billede” hvor jeg står helt slank og lækker. Det er i hvert fald mit mål at i skal se dem, selvom det lige pt er en mega angstprovokerende tanke. Men man kan altså virkelig se at der er blevet rykket rundt på nogle ting og sager, kroppen ser ganske enkelt bare helt anderledes ud 🙂 Og det er vel i virkeligheden det vigtigste?

Nu er jeg som i ved på ferie, og her tillader jeg mig selv både at drikke en kold cola i solen, spise is og bestille præcis det jeg har lyst til på menukortet 🙂 For ellers er det altså ikke rigtig ferie, syntes jeg! 😉 Men til gengæld har jeg løbetøjet med i kufferten, så jeg kan træne lidt hernede. Tænker at prøver kræfter med en af Maya’s træningsprogrammer til udendørstræning. De kræver nemlig intet udstyr og kan laves overalt. Jeg må igang – vil jo gerne gøre Line stolt og vise yderligere resultater når vi skal måle/veje mig igen om 1 mdr 😉 Det kan være farligt at tage på ferie og falde tilbage i de dovne rutiner!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

 • Silke

  Hvor er det sejt og inspirerende!! Kan du/må du dele dit træningsprogram? Eller måske bare dele af det 🙂 hvor meget cardio laver du fx i forhold til styrketræning?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ja det kan jeg måske overveje at gøre i samarbejde med Line 🙂 god ide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er godt nok flot gået! 🙂 Tillykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille hilsen fra Kalyves ..