• ···
8 x kæmpe mandags optur ..

Det der byturs-scenarie som vi allesammen kender ..

Sponsoreret indlæg

DSC05302DSC05362For de af jer der har læst med dagligt, kommer det nok ikke bag på jer at de fleste af mine indlæg handler om min hverdag. Tanker, oplevelser og diverse scanerier som udspiller sig i en 26 årig købehavners liv. Og netop scenarier skal vi snakke om idag. Et scenarie jeg tror at alle piger kan nikke genkendende til:

Du træder ind på din yndlings natklub. I armen hænger din bedste veninde og der er lagt op til en bytur fyldt med drinks, dans og grin. I har begge gjort lidt ekstra ud af jer selv – kjole, stiletter og røde læber er ‘on point’. Det bliver en storslået aften, for alle jeres venner og veninder kommer. Det gør ham fyren du har set lang efter i månedsvis også. I sætter jer i baren med en cocktail, for at dulme både nerver og sanser. Alt er dog ikke som det skal være, for i hælen på din stilet titter en vabel frem. En ond, blodig og galloperende vabel, som på alle måder er ude på at ødelægge din aften. Du har nu 2 valgmuligheder:

  1. Du tager en taxa hjem! At danse natten lang uden stiletter, på et beskidt gulv fyldt med glasskår er simpelthen for risikabelt. Ydermere skal ham den søde ikke se dig vimse rundt i bare tæer, flovt!
  2. Du fisker din kuverttaske frem og halter ud på toilettet, hvor der udøves damage control i form af vabelplaster fra Compeed. Få sekunder efter er du party-klar igen og intet kan hindre dig i at danse og kindkysse med ham den flotte hele natten.

DSC05371Den pige som vover at påstå, at hun aldrig nogensinde har fået ødelagt en bytur på grund af en vabel eller en sko der klemmer – HUN LYVER! 😉 Vi har allesammen været der og vi har allesammen gået den desperate rundte blandt veninderne, for at forhøre os om nogle mon har vabelplaster med. Og hvorfor fanden er vi egenligt ikke bare altid velforberedte? Compeed pakken er så lille og fiks, den passer sku’ da ind i en hver håndtaske, sammen med lipgloss, dankort, nøgler og mobiltelefon 😀 ?

DSC05387Som i helt sikkert allerede har regnet ud, agere jeg lige pt testkanin for Compeed. Og det er jeg faktisk vældig tilfreds med, for jeg er storforbruger af deres vabelplastre. Især dem til hælene (bytur-og-stilet-problematikken) og dem til siden af tæerne (når-jeg-dyrker-sport-problematikken). Men jeg må erkende at selvom jeg har været svært afhængig af Compeed siden mine helt unge teenage dage med dans på elite plan, så har jeg (åbenbart?) ikke engang stiftet bekendskab med halvdelen af deres produktserie. Så jeg glæder mig til at teste løs. Måske finder jeg nogle nye favoritter? 🙂 Især den creme i kan se nederst til højre i billedet, som afhjælper hår hud på hælene, håber jeg kan udrette mirakler 😀 Det problem døjer jeg nemlig altid med! Det må komme an på en prøve.. Faktisk kan jeg se på Compeeds hjemmeside at man kan få pengene tilbage hvis man ikke er tilfreds!! Så man må sige at de sælger den med rimelig stor selvsikkerhed, hehe 😀 Er der nogle af jer der har prøvet den?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

  • Hanna Sophis

    Tak for din gode artikel. Jeg har ALTID Compeed med mig både i tasker, golfbag og på ferier. Vil prøve den nye Antivabelstift, da jeg har købt nye høje sko fra Sargossa, der trykker lidt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 x kæmpe mandags optur ..