• ···
Det er sku lidt op ad bakke ..

Min fine Distortion kjole ..

13349223_10154438490423646_1727162311_nKjole Etc.Etc  [HER.]      Sko Zara [HER]      Solbriller Ahlem [Købt hos Poul Stig]

Rigtig mange har spurgt til den kjole jeg var iført til onsdagens Distortion på Nørrebro 🙂 Og til de opmærksomme – ja det er selvsamme kjole fra min Kreta-danse-gif. Den er simpelthen så fin og på alle måder perfekt! Mærket hedder Etc.Etc og er et dansk upcoming mærke, designet af dygtige Maria Toft, som jeg kender lidt fra mine dage i tøjbranchen. De har indtil videre lavet 2 kollektioner, som består af florlette styles med fine detaljer, i bedste boho-stil 🙂 Mærket ligger allerede i virkelig mange butikker landet over (Se forhandlerliste HER) og også på et par webshops. Min kjole kan blandt andet købes LIGE HER og koster 749 kr. Det er sådan en kjole man aldrig bliver træt af og som kan hives over hovedet til så mange forskellige anledninger 🙂 Jeg er tosset med Etc.Etc, så det er bestemt ikke sidste gang jeg erhverver mig noget derfra. I kan tjekke mærket og dets univers ud på deres hjemmeside HER.

DjyCL-

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er sku lidt op ad bakke ..