• ···
Min weekend: sol, sol og lidt mere sol ..

Opskrift: Lemonade med ingefær .. Samt noget om skavanker + en vild konkurrence!!

Sponsoreret indlæg

Da jeg forleden dag fik en kasse Bangs ingefær shot ind af døren, kunne jeg næsten ikke få armene ned! Jeg er nemlig totalt storforbruger af de lækre shots og drikker dem dagligt hver morgen, som et slags morgenritual 🙂 Der er nemlig ikke noget bedre end smagen af ingefær – men der er faktisk flere grunde til at jeg drikker det. Og inden i får lov at få fingrene i min over-lækre lemonade opskrift, som jeg teaser for i overskriften, vil jeg gerne lige belyse nogle af de problematikker, som jeg personligt har oplevet at ingefær shots hjælper på! 🙂

Det hele startede efter et besøg hos svigerfamilien, hvor min kære svigerfar stolt fortalt at nu var han begyndt at drikke ingefær shots hver evig eneste morgen! Før i tiden havde han haft smadder ondt i sine led, men efter at han var begyndt at drikek ingefær shots, var det blevet markant forbedret. Og sådan en anbefaling skal man ikke præsentere for mig mere end 1 gang – så ned i butikken med Manden og jeg, for at købe massere af ingefær shots 🙂 Jeg kendte i forvejen brandet ‘Bangs’, så valget faldt selvfølgelig på disse. De findes både som shots, samt i 1 liters flasker og forhandles alle steder 🙂

Manden drikker dem nu primært, da han ligesom sin far, har problemer med sine led og i særdeleshed sine knæ og ankler. Og han vover sku’ at påstå at det har hjulpet 🙂 Personligt drikker jeg ingefær shots, for at opretholde et stærkt imunforsvar. Og jeg syntes altså jeg er sjældnere syg, når jeg sørger for at spise/drikke godt med ingefær og oveni hatten også propper mig med C vitamin. Jeg har læst på nettet at nogle siger det er en skrøne – men for mig har det altså en effekt 🙂 Og jeg tror klart på at der er noget om snakken, for hele grunden til at Bangs begynde at lave ingefær shots, var fordi direktøren Ulrik i år 2000 blev ramt af gigt og derfor begyndte at eksperimentere med effekten af ingefær som shots. Og det hjalp ham ligeså! 🙂

Bangs Ingefær shots er som produkt noget af det fineste du får på markedet. De er nemlig produceret uden koncentrater og er ikke tilsat sukker. Det er dermed det rene produkt du drikker, hvilket klart kommer til udtryk i smagen 🙂 Det er udelukkende lavet af friskpresset ingefær og æble-, appelsin- & citronjuice. Og det har en super frisk og intens smag 🙂

Men for at det hele ikke skal gå op i sygdomsforebyggelse osv, tænkte jeg at det kunne være sjovt at vise jer hvordan man ellers kan bruge de lækre Bangs Ingefær Shot. Der er nemlig massere af muligheder for at implementere det i din dagligdag, hvis man ikke er så meget til de stærke shots. Så herunder vil jeg vise jer 2 måder, hvorpå jeg ofte bruger produktet. Det ene er i en lækker hjemmelavet sommer lemonade og det andet er i en frisk råkost salat 🙂 Håber i kan bruge opskriterne til inspiration og dermed få implementeret ingefær i jeres daglige rutiner. Del gerne jeres egen yndlings opskrift i kommentarfeltet 😀

Og så hold lige øje med instagram senere idag!!
Der udlodder jeg et halvt års forbrug af de lækre Bangs Ingefær Shot 😀

IMG_9667IMG_9738

Opskrift: Hjemmelavet lemonade med ingefær.

– 6 citroner.
– 6 lime.
– 1 apelsin.
– Mynte stilke.
– 5 spiseskefulde sukker.
– 4 bangs ingefær shots.
– Vand og isterninger.

Pres dine 6 citroner og de 6 lime ned i en skål. Kør det evt igennem en si, så du undgår for meget frugtkød. Herefter tilsætter du mellem 2-4 stk Bangs Ingefær shots, alt afhængig af hvor stærk du vil have din lemonade. Put derefter sukker i og rør rundt til det er opløst. Her kan du både bruge almindeligt sukker, rørsukker eller det sunde alternativ som jeg har valgt, nemlig Stevia sukker. Bland det hele sammen og kom det op i en kande sammen med vand og isterninger. Herefter pyntes der med appelsin og lime skiver, samt mynte stilke. 

IMG_9673IMG_9717

Opskrift: Råkost salat med ingefær.

– 1 Æble.
– 1 pose Gulerødder.
– 1 håndfuld Rosiner.
– 1 håndfuld Mandler.
– 2 stk Bangs Ingefær Shots.

Riv dine gulerødder (kan evt købes færdigrevet hvis du har travlt) og tilsæt derefter rosiner, hakkede mandler og æbletern. Salaten vendes derefter i en skål, sammen med 2 stk Bangs Ingefær Shots. På billedet er det serveret sammen med hjemmelavet fiskefrikadeller, remulade og majskolber. Perfekt sommerret hvis du spørger mig 🙂 Og så tager det ingen tid at lave!


BON APETIT! 😀 Husk også at tjekke min konkurrence ud inde på instagram @christinabarre.
Der er et halvt års forbrug af Bangs Ingefær Shot på højkant!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: sol, sol og lidt mere sol ..