• ···
Sandalerne før/efter bræk ..

Jeg har købt noget sejt idag ..

IMG_3258Sidste weekend blev jeg introduceret for dette smarte lille GoPro Hero Session, som vores vennepar havde købt. Vi havde det blandt andet med ude og bade, hvilket i kan se på billedet herunder og i DENNE lille video. Jeg forelskede mit straks i det lille smarte kamera. Det både filmede og tog billeder i mega høj kvalitet, og du kunne overføre det hele til mobilen trådløst ved et enkelt klik. Så selvom jeg f.eks. er ude og rejse og ikke har computeren ved hånden, kan jeg stadig smide mine billeder og videoer op på bloggen og instagram. Det er hamrende smart! Det har også en super fed funktion, hvor du kan “klippe” et billede ud af en video – det har vi faktisk gjort med svømmebilledet og som i kan se bliver det stadig i mega høj kvalitet 🙂 Plus du kan få fanget den absolut bedste vinkel!

Jeg glæder mig mega meget til at have kameraet med på ferie og optage nogle flotte videoer samt tage fantastiske billeder. Vandet dernede er helt krystalklart, så jeg tænker der også er god potentiale for noget undervands halløj 😀 Sammen med kameraet købte jeg også en “stang” som kan bruges på rigtig mange måder. Blandt andet også som stativ 😉 Så nu kan jeg tage outfitbilleder helt uden Mandens hjælp – det bliver han sikkert glad for 😀 Der var så vanvittig meget tilbehør jeg gerne ville have haft, f.eks. en sugekop til bilen, en strap til håndledet og sådan en dims man sætter på kameraet, så det flyder ovenpå såfremt du skulle tabe det ned i vandet. Men tilbehøret er faktisk sindsygt dyrt (selvom kameraet kun koster 1700 kr), så jeg måtte nøjedes med min stang i denne omgang 😀

Så mangler jeg bare at lære at bruge iMovie, så jeg kan begynde at lave rigtige youtube videoer. Det er noget jeg længe har haft lyst til at kaste mig ud i her på bloggen, så den ide håber jeg i er med på 😀 Har i allerde nu ideer til fede videoer, så smid endelig en kommentar med ønsker 😉

GoPro Hero Session kan købes HER

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 15.37.17

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandalerne før/efter bræk ..