• ···
Hun mistede sit ben, på grund af en TAMPON!!

Med sommeren kommer spontaniteten ..

IMG_1493Gud ske tak og lov, for fleksible arbejdstider og en sød chef, når det danske vejr pludselig viser sig fra sin gode side. Sad på kontoret tidligere idag og sukkede ud mod solskinnet. Pludselig tikker der en sms ind fra min lillesøster som netop var landet i Kastrup efter 9 dage i Syd Spanien. “Tag fri og lad os tage på stranden!”. Der skulle ikke meget overvejelse til fra min side, lad mig sige det sådan 😉 Kan nærmest ikke huske hvornår vi sidst har haft dejlig sommervejr i Danmark og mine 2 ugers ferie blev som bekendt brugt delvist i regn, hagl (!) og blæst. Så afsted med mig. Vi besluttede dog hurtigt at destinationen i stedet hed ‘Costa del Rødovre’, bedre kendt som min mosters swimmingpool. Her er simpelthen så lækkert og vi har brugt det meste af dagen på at slikke sol og svømme baner. Nu har vi netop sat os til rette i havemøblerne og om lidt servere min moster hjemmelavet lasagne. Seriøst, livet er skønt!

Imorgen har jeg endnu en kort dag på jobbet, der går turen nemlig til Asserbo. Der holder vores søde vennepar sommerferie og de har inviteret på have-middag og rose 😀 Det kunne jeg ikke takke nej til. Jeg besøgte dem også sidste år, hvor vi blev hammer fulde og endte med at stå og danse til Kim Larsen i bare tæer. Meget forståeligt taget i betragtning af at vi 3 mennesker delte 6 flasker rose 😀 haha! Så jeg glæder mig til at gentage succesen og glæder mig på deres vegne over at de har ægte dansk sommervejr, modsat vores sommerhus uge hvor det primært regnede.

Lørdag morgen går turen så videre ud i sommerlandet, med destination i Tisvilde. Min veninde og jeg skal endnu engang til Musik i lejet og har været så heldige at vi kan crashe i min fasters sommerhus ikke så langt derfra. Jeg glæder mig helt exceptionelt meget – især fordi vejrudsigten lover sol! Vi skal spise god frokost i sommerhuset, drikke os fulde, høre koncerter, se solnedgang og drikke os lidt mere fulde 😀 Jeg har mega mange venner der er deroppe i år, så jeg tror det bliver en alletiders mini-festival.

HOLD KÆFT jeg elsker sommer! Og jeg elsker spontante dage ved min mosters pool. For ikke at tale om spontane invitationer til sommerhusland. Men vigtigst af alt – jeg elsker at sommeren spontant besluttede sig for at vende tilbage 😀 Den har været savnet!

IMG_3008

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

3 kommentarer

 • Mette

  Hej Christina.
  Jeg ved godt at det ikke har noget med det her indlæg at gøre, men håber du vil hjælpe mig alligevel 😊
  Du prøvede for ca et til to år siden nogle piller til dit skadet hår. Hvad var det nu det hed? Mit hår trænger seriøst til et boost 😱
  Kærligst Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun mistede sit ben, på grund af en TAMPON!!