• ···
20 SPØRGSMÅL TIL: THE RUSTY HOME

5 ting jeg er besat af ..

IMG_3244

 • HBO serien ‘Girls’. Fatter ikke jeg først har opdaget den nu? Forleden dag så jeg en helt sæson på en aften. Og jeg er mildest talt besat. Især af Adam. Hvilket har resulteret i meget google-stalking. Er nød til at se alle film den mand har indspillet! Fuck han er nice.
 • Min YR app. Jeg tjekker den 400 gange om dagen, for at se vejret i Forte dei Marmi. Vi rejser imorgen og jeg forlanger fuld solskin hele ugen. Nu er det min tur til at bade og blive brun.
 • Alt hvad der indebære kalorier, træning, vægttab osv. Ved ikke hvorfor jeg ikke bare indser at den krop jeg har nu, også er den jeg tager med på ferie? Get over it.
 • At kigge på min instagram konto. Jeg er 169 følgere fra 10K, hvilket har været mit mål i lang tid. 10K ser bare meget mere tjekket ud 😀 Haha. Følg mig HER hvis du ikke allerede gør det! <3
 • Mine nye solbriller fra Ahlem som jeg er iført på billedet. Jeg syntes bare de er så seje og jeg føler mig virkelig Mary-Kate Olsen når jeg har dem på. Så det har jeg hele tiden. Også i regnvejr!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • Hahaha! Kender godt det der med at man stalker dem og går i besættelses-mood. Spørg mig, hvordan jeg havde det, da jeg opdagede at Neil Caffrey fra White Collar var gift med en MAND 😀

  Rigtig god ferie smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   HAHA! Forfærdeligt jo 😛 Så “spild” af god mand 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh, så spot om med træning, kalorier mm. Hvorfor er det så svært bare at være tilfreds med den man er og hvordan man ser ud? For hvis man bliver bedt om at vælge hvad man vægter højest af et liv, hvor man træner nonstop og tæller kalorier eller et liv, hvor der er plads til spontane tirsdagsøl og lækker pizza på en torsdag, så er jeg ret sikker på jeg ved hvad vi begge ville svare. Og hvorfor kan man så ikke finde ud af bare at hvile i det, når det er det, der gør en glad? Eller gladest i hvert fald? Selvfølgelig kan træning og sund kost sagtens være en del af det, for det ene behøver jo ikke udelukke det andet, men det er lidt som om det rent mentalt alligevel gør det. Jeg undrer mig dagligt over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   ENIG ENIG ENIG!!! Det er forfærdeligt at det skal være sådan 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Virkelig! Jeg tager også på ferie i weekenden, så måske vi bare skal blive enige om og aftale, at vi begge hopper i den bikini, drikker en kæmpe G&T, spiser tre kilo pommes og OWNER det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   DET ER FANDME EN AFTALE! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 SPØRGSMÅL TIL: THE RUSTY HOME