• ···
Læs min venindebog ..

Mit blomstrede sæt fra Pisa videoen ..

DSC06724DSC06716Bluse & Shorts Etc.Etc. [HER &HER]      Solbriller Ahlem [HER]      Sko Zara

12.000 mennesker har indtil videre set min video på instagram, hvor jeg desperat forsøger at få fanget det perfekte turistbillede ved det skæve tårn i Pisa 😀 Haha! Indimellem behøver man sku ikke tage sig selv så seriøst. Og den video var simpelthen for sjov og kikset til ikke at blive delt 😉

Der var et par stykker der skrev vedrørende det blomsterede sæt jeg har på i videoen. Det er fra danske Etc.Etc. som er et af mine yndlings mærker for tiden 🙂 De laver seriøst det fineste sommertøj!
Skjorten kan købes HER og shortsene kan købes HER.

Jeg har massere på hjertet, for har simpelthen oplevet så meget de sidste par dage, men det må i have tilgode. Nu hopper jeg nemlig i en fin kjole og så skal Manden og jeg ud og spise. Det er en lille lokal restaurant som vores Airbnb vært Mario har anbefalet. Han har sågar ringet og reserveret bord for os + skrevet en seddel med specialiteter som vi SKAL smage når vi er der. Så det er vi meget spændte på 😀

CIAO!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læs min venindebog ..