• ···
Italiensk fiskerestaurant i verdensklasse - midt i København!

Outfit billeder og tanker ..

DSC07103DSC07113DSC07044DSC07060DSC07117DSC07068Jakke Raiine      Tshirt Supreme      Nederdel Zara      Sko Adidas      Briller Kaibosh

Hej bloggen. Jeg fik en kommentar igår, fra en læser som mente at jeg ikke har været så “nærværende” herinde på bloggen. Hun savnede nogle flere her-og-nu indlæg fra hverdagen. De der indlæg man skriver og udgiver med det samme, hvor der deles tanker og historier fra dagen i dag. Og det måtte jeg jo give hende helt ret i. Jeg har nemlig haft rygende travlt på arbejdet, siden jeg kom hjem fra ferie. En ting er at man altid har en max proppet indbakke når man har været væk i en uges tid, men lige nu har jeg gang i 3 store projekter på arbejdet, som gerne skal følges til dør i løbet af efteråret. Det koster mange timers arbejde, mange møder og meget koordinering 🙂 Men hold kæft jeg glæder mig til at kunne vise resultatet når vi kommer dertil. Især ét af projekterne begynder virkelig at tage format 😀 Så fedt!

Idag var ingen undtagelse. 4 møder – allesammen i hver sin ende af byen. Blandet med skiftevis mega-regnvejr og solskin, blev det lidt af en udfordring at få logistikken til at gå op, når man er på cykel og ikke gider at ligne en våd hund når man møder op, haha! Men jeg nåede sku’ det hele og vil kategorisere dagen som succesfuld 😉 Dog bliver indbakken lidt forsømt når man farer rundt til møder en hel dag, så den vil jeg tage hul på nu 🙂 Det bliver en lang uge, så er nød til at nå til bunds i det hele. Fredag aften har vi ydermere en fredags-bar for vores bloggere (CAN’T WAIT!) og søndag står den på fotoshoot hele dagen, i forbindelse med før nævnte projekt på arbejdet 🙂 Men alting er hamrende spændende lige nu og jeg elsker at være med til at skabe noget nyt helt fra bunden, så min begejstring vil ingen ende tage 😀

Så ja.. Det er hvor jeg er lige nu 😉 Arbejde arbejde arbejde.. Og så fik jeg lige den sidste blogger jeg mødtes med idag, til at tage nogle dugfriske outfit billeder af mig! 😀 Se DET er sku da live blogging, haha! Alle tingene jeg har på er dog fra tidligere kollektioner, så ingen links til jer i denne omgang..

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italiensk fiskerestaurant i verdensklasse - midt i København!