• ···
Mit outfit i fredags ..

Jeg er gået igang med et forløb ..

Sponsoreret indlæg

IMG_5863IMG_5893IMG_5895Som i måske kan huske, var jeg tilbage i Juli måned, forbi Crossfit Copenhagen til en prøvetime. Det gik super godt (omend jeg var mørbanket 3 dage efter) og jeg var faktisk ret begejstret. Og det samme er jeg idag – for i morges havde jeg min første træning i forbindelse med et længere crossfit forløb, som jeg har takket ja til at være med i 😀

Crossfit Copenhagen har nemlig sat mig i stævne og udfordret mig til at træne på deres præmisser, helt frem til december måned. Og jeg er sindsygt spændt på hvordan det skal gå 😀 Det hele er meget nyt og imorges havde jeg som sagt min 2. crossfit time nogensinde. Men jeg syntes det er en sjov og spændende challenge, så lige nu er motivationen i top 😀

Hvorfor Crossfit?
Crossfit er jo på ingen måde “nyt” – faktisk har sports entusiaster dyrket det i mange år efterhånden. Men de sidste par år har folks holdning til crossfit ændret sig en hel del – det er nemlig ikke længere kun en sport for store stærke mænd 😉 Det er en træningsform som du kan deltage i, uanset om du er høj, lav, tyk, tung, ung eller gammel. En fællesnævner når jeg taler med folk om crossfit, er følelsen af sammenhold. Der er nemlig altid god stemning i salen, høj musik og grin 🙂 Og du kan altid få hjælp hvis du (ligesom jeg) er nybegynder og laver halvdelen af øvelserne forkert. Trænerne er nemlig super opmærksomme og det samme er de andre deltagere på holdet. Det er i hvert fald den følelse jeg har fået, de 2 gange jeg har været der. At det er lidt som en lille “træningsfamilie”, hvor man hepper på hinanden og give high fives på vej ned af trappen. Lige nøjagtigt det, gør det anderledes og sjovere end et almindeligt fitness center 🙂

Men jeg har selvfølgelig primært sagt ja til det her forløb, fordi jeg gerne vil være sund og stærk 🙂 Og som i helt sikkert har kunnet fornemme via de sociale medier, har min træningslyst og engagement, været helt i bund sommeren over. Så jeg har brug for et gevaldigt spark i røven og ny motivation. Og her kan jeg tydeligt mærke at en “ny træningsform” gør en stor forskel 🙂 Alene fordi det er nyt og spændende.

Så jeg håber i vil følge lidt med i min crossfit rejse 🙂 Og hvis nogle af jer træner hos Crossfit Copenhagen, så smid mig lige en kommentar med jeres mail – måske kunne vi tage et par hold sammen? Det er jeg i hvert fald frisk på 🙂 Og ellers må jeg hive fat i nogle af mine blogger-kollegaer, som jeg ved er igang med samme projekt. Jeg har da i hvert fald læst med inde hos Cana, Anthony og Maya, og kan se at de også er startet til crossfit 🙂 Og nu har de jo 16 centre rundt omkring i landet, så mon ikke man kunne mødes et par stykker og svede sammen?

Sådan her så jeg ud i morges 😀 Jeg orkede seriøst ikke at få taget billede, haha! 

IMG_5896Find Crossfit Copenhagen på deres HJEMMESIDEFACEBOOKINSTAGRAM

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit outfit i fredags ..