• ···
Sådan bare fordi ...

VLOG med Bitte og Lau: Barndomsminder og noget om mælk!

Sponsoreret indlæg

IMG_6555A trip down Milky Lane.
I mandags havde jeg besøg af LauLauBauBau og der stod VLOG på programmet i bedste youtuber stil 😀 Vi har nemlig fået en mega sjov og hyggelig udfordring af Mejeriforeningen, som lige nu har en kampagne ved navn “A trip down Milky Lane”. Og fordi Lau og jeg er totalt mælke-entuisiaster (den er seriøst go’ nok), syntes de at vi ville være et perfekt makkerpar til at tage netop denne udfordring op. Så i videoen herunder, deler vi vores bedste “Milk Moments” imens vi gøgler til den store guldmedalje 😉

Og let’s face it 🙂 Mælk har på en eller anden måde, været en del af vores allesammens barndom. Det er trods alt det første vi putter i munden når vi kommer ud af mors mave – MÆLK! Og sådan fortsætter det op igennem barndommen. Mælk på cocopops om morgenen da man var barn, skolemælk i folkeren, mælk i white russians da man begyndte at gå i byen osv. Det følger en hele livet – og det er præcis hvad vi snakker om i videoen! 🙂

Den dag idag, er mælk stadigvæk en stor del af min hverdag og jeg drikker ca 2-3 liter om ugen. Primært ovenpå min havregryn om morgenen, i kaffen og til frokost på arbejdet. Men jeg har også nogle lidt mere “særlige” mælke-cravings – f.eks. elsker jeg at drikke mælk når jeg spiser piratos og når jeg har tømmermænd er mælk seriøst det eneste jeg kan få ned 😀

Herunder kan i se hvad Laura og jeg fik ud af at sidde og snakke om MÆLK hjemme i min stue en mandag aften. Vi var måske en lille smule overgearet og havde især ret svært ved “Hej og velkommen” introscenen som vi måtte tage om cirka 200 gange 😀 Haha!

Men ikke destro mindre, er budskabet vidst ret klart: VI ELSKER MÆLK!

IMG_6619IMG_6556

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

 • Karen

  Jeg elsker også mælk 🐄 (tør jo næsten ikke sige det i dag). Under alle omstændigheder, synes jeg, at videoen er sjov 😂.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tak, det er jeg glad for at du syntes 😀 Og der er da absolut ingen grund til ikke at måtte sige at man elsker mælk? 🙂 Det er da noget af det mest naturlige – vi er jo alle vokset op med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg tror, det Karen mener er, at mælk efterhånden er blevet ret udskældt ift. det dyreetiske aspekt – at køernes kalve tages fra dem kort efter fødsel, sådan så der kan produceres mælk for vores skyld 🙂 Plus selvfølgelig det sundhedsmæssige aspekt i, at mange mener, at mælkeprodukter intet godt gør for vores kroppe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Diskussionen omkring det dyreetiske aspekt, ønske jeg ikke at bruge spalteplads på 🙂 Så får jeg bare det halve af dyrenes venner på nakken, fordi vi ikke er enige. Det er allerede sket en gang eller to før!

   Med hensyn til sundhedsaspektet i det at drikke mælk, er der vist ligeså meget forskning der mener at det er godt og sundt for os, som det der viser det modsatte 🙂 Så det kommer lidt an på hvem man spørger.

   Jeg ELKER personligt mælk og jeg kan mærke at det gør noget godt for mig, så jeg stopper ikke med at drikke det lige foreløbigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bare fordi ...