• ···
Mit outfit til Zalando Style Icons ..

3 nye Netflix serier som du skal se ..

15134451_10154948528298646_1563799925_nJeg brugte seriøst HELE min søndag igår, på at ligge i fosterstilling på sofaen. Efter 2 aftener med fest og druk, var der vitterligt ikke andet i hele verdenen, jeg havde mere lyst til. Dagen startede ud med “morgenmad” omkring kl. 13, med en kold cola on the side. Og aftenen sluttede efter Bedrag – i selvsamme position – men der var hele bordet fyldt med pizza bakker, dåse colaer, bland selv slik og chips. Haha! Tror faktisk den video ligger på snappen et par timer endnu 😉

Og er der noget bedre end at ligge en hel dag og se serier? Jeg tror det næppe. Og lige pt er jeg igang med 3 af slagsen – allesammen på Netflix – og allesammen nogle helt ny serier. De er fucking spændende allesammen og jeg ville ønske jeg bare kunne nappe dem i et hug en efter en. Men de er altså så nye, at der kun bliver udgivet 1 afsnit om ugen lige pt. Derfor tænkte jeg også at der var en god mulighed for at mange af jer ikke havde set dem endnu og derfor får i lige 3 dugfriske anbefalinger:

1. Designated Survivor.

Jeg har snakket kort om serien et par gange før herinde. Den er seriøst røv hamrende spændende fra første afsnit! Det er Kiefer Sutherland der spiller hovedrollen (ham fra 24 timer). Plottet går ud på at det hvide hus bliver bombet under præsidentens årlige “State of the union” tale, hvor både præsidenten og hele kongressen bliver slået ihjel. Tilbage sidder så Thomas Kirkmann (en tidligere bolig minister) som i aftenens anledning var udvalgt til at være “Designated Survivor”. En “Designated survivor” er et medlem af kongressen, som bliver valgt til bevidst ikke at være tilstede ved store events som f.eks. “State of the union”. For hvis det utænkelige skulle ske, så ved man i det mindste at der er 1 mand der overlever, som så ville kunne overtage præsidentposten. Og det er præcis hvad der sker allerede i første afsnit! I serien følger man Thomas nye liv som USA’s præsident, hvilket betyder en del udfordringer for både ham og hans familie. USA er nemlig i krig og angrebet ved “State of the union” er udelukkende begyndelsen. Serien er så vanvittig spændende og hæsblæsende og så er den fyldt med dygtige skuespillere. Lige pt er der udkommet 6 afsnit og så kommer der et nyt hver onsdag 🙂 Her kan i se traileren!

2. Shooter.

Den næste serie jeg gerne vil anbefale jer hedder “SHOOTER” og har (lækre!) Ryan Phillippe i hovedrollen 🙂 Der er indtil videre kun udkommet 1 afsnit, men det var til gengæld også fuldstændigt hjernedødt spændnede fra start til slut! Så det ser meget lovende ud 😉 I serien følger man Bob Lee Swagger, en tidligere marinesoldat og hemmelig agent, som bliver kontaktet af sine gamle kollegaer, fordi han skal hjælpe dem med at forhindre et planlagt attentat mod præsidenten. Desværre viser det sig at Bob er blevet snydt og hans egne tidligere kollega, har lavet et “bagholdsangreb” som har fået det til at ligne at Bob er den fin-skytte der ender med at dræbe præsidenten! Nu må han flygte for sit liv og finde ud af hvordan han kan bevise sin uskyld, så han kan komme hjem til sin familie igen.

3. Frequency.

Den sidste serie jeg vil anbefale i denne omgang, er den lidt mere “overtroiske” af slagsen. Men ikke destro mindre er den virkelig spændende og godt lavet 🙂 Man følger den kvindelige detektiv Raimy Sullivan (Peyton List ) som finder ud af at hun via en gammel transistorradio, kan komme kommunikere 20 år tilbage i tiden og derved få kontakt til sin nu afdøde far. De får ved hinandens hjælp reddet hans liv, men dette skaber en “butterfly effect” der gør at flere andre ting i hendes nuværende tilværelse også ændres. Det skaber blot endnu større problemer, som Raimy og hendes far kæmper med at få styr på, på tværs af tid og sted. De er begge agenter og forsøger blandt andet at fange en berygtet seriermorder, inden det er for sent og han slår deres mor/kone ihjel. Der er lige pt 7 episoder online og der kommer nye afsnit hver mandag 🙂

Var der nogle af serierne i allerede havde set?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Sådan skal søndagen da også tilbringes! Håber dog at du har det bedre nu 😉
  Har faktisk ikke hørt om nogle af de serier, men de skal da tjekkes ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Haha tak, jeg har det heldigvis helt fint idag 😀 Ja tjek dem lige ud, de er pisse gode!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit outfit til Zalando Style Icons ..