• ···
Det købte jeg i mandags, med ASOS rabatkoden ..

Serier jeg har set i 2016!

Jeg indrømmer det gerne – jeg ser MANGE serier! Både alene og i selskab med Manden. Jeg elsker det simpelthen 😀 Lige pt har vi abonnement til  Netflix og HBO, så det er primært deres serier vi kaster os over. Da jeg forleden dag snakkede med en veninde om diverse serie cravings udbrød hun: “Seriøst ikk!! Du ser for mange serier”. Og det gav mig inspiration til at kigge lidt tilbage på, hvilke serier jeg rent faktisk har fået kæmpet mig igennem i år 😀 Her er min liste over hvad jeg har set de sidste 11 måneder. Og jeg har kun sat de serier på listen, som jeg har set fra start til slut 😉 Der er selvfølgelig massere hvor man nøjes med et par afsnit og finder ud af at man ikke er fanget. Men disse er allesammen blandt mine favoritter 🙂

Men endnu vigtigere – hvilke serier kan i anbefale mig 😀 ?

 

BANSHEE (HBO)

giphy

DESIGNATET SURVIVOR (NETFLIX)

source

FEAR THE WALKING DEAD (HBO)

giphy-1

GIRLS (HBO)

giphy-2

HOW TO GET AWAY WITH MURDER (NETFLIX)

giphy-3

MAKING A MURDERER (NETFLIX)

giphy-4

MR. ROBOT (HBO)

giphy-5

ORANGE IS THE NEW BLACK 4 (NETFLIX)

giphy-6

SHAMELESS (NETFLIX)

giphy-7

SKAM (NRK P3)

giphy-1

SONS OF ANARCHY (NETFLIX)

giphy

STRANGER THINGS (NETFLIX)

giphy-8

SUITS (NETFLIX)

giphy-9

THE 100 (NETFLIX)

giphy-10

UNDER THE DOME (NETFLIX)

giphy-11

Pssst… efter jeg udgav indlægget nedlagde Manden protest og påstår at henholdsvis SUITS og SONS OF ANARCHY begge var serier vi så i 2015!! Jeg er ikke enig – men må også indrømme at det er en smule svært at finde rundt i efterhånden 😀 Haha! Så undskyld på forhånd hvis jeg lyver.. Nu kommer de alligevel på listen som inspiration til andre 😉 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

10 kommentarer

 • Sofie

  Har set alle de samme som dig 🙂 Ikke alle jeg blev lige fanget af og plus flere. og jeg vil også slå et slag for the affair (man skal lige igang med den) og så Vikings, det er altså en tand bedre end Game of Thrones.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  The Fall og modern family 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Billions!! Og selvfølgelig House of Cards, hvis den ikke allerede er på listen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine

  Transparent er helt genial!

  Og Masters of sex

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  The affair på Netflix 🙂 virkelig god 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov i havde set Stranger Things… Hvis i kke har set The Sopranos, så SKAL i altså se den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis i ikke har set Game of Thrones, så kan i godt komme Igang!!!!!! Og Stranger Things, Lie to Me, Hannibal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Oprhan Black på Netflix.. Seriøst god serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Power-Penny Dreadful- The Shannara Chronicles- Into the badlands og Roots alle på HBO… der har jeg siddet klistret til skærmen.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Westworld, Power, Casual og The Magicians👍🏻Alle på HBO.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det købte jeg i mandags, med ASOS rabatkoden ..