• ···
Sidste jul og denne jul ..

ALT ER LOVE ..

img_2126Halla! Så er jeg tilbage fra “juleferie”. Yes, det skal skrives i situationstegn. FØJ for en arbejdsgiver jul i år. 1 dags juleferie kunne det blive til – EN DAG! Glæder mig til om et par år når juleaften ligger på en hverdag 😉 Jeg har formentligt brugt juledagene på det samme som alle jer andre, så det vil jeg ikke gå yderligere i detaljer med. Vi er vel efterhånden allesammen fed up med karrysild, provinsbesøg og julefilm, ikk? 😉 Når det er sagt har det sku’ været dejligt at holde lidt fri og komme ned i gear. Jeg har i hvert fald nydt det og er først vågnet ved frokosttid hver eneste dag. Bloggen har også haft ferie – ikke fordi den trængte til det – men fordi jeg har været nattøjs pjusket det meste af tiden ^^

En læser kommenterede herinde forleden dag og kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke havde blogget/kommenteret på den seneste sæson af SKAM. Jeg skrev jo et indlæg om selvsamme tilbage i august måned (læs det HER) og hold nu fast: Det er bloggens MEST LÆSTE indlæg i de samtlige 8 år jeg har været online med BitteBitte!! Serr. Hvor sygt er det lige? Tænker det er google der er min ven her, men det er alligevel vildt at det kan lade sig gøre, når der er SÅ MANGE der skriver om SKAM i hele skandinavien – både på blogs og i diverse nyhedsmedier. Ikke destro mindre har indlægget fået knap 50.000 visninger, hvilket i BitteBitte regi, placere det som det mest læste indlæg i historien 😀 Haha!

Men for at vende tilbage til læserens spørgsmål: Jeg har SELVFØLGELIG set den sidste sæson af SKAM. Og jeg er ligeså tosset med det som alle andre!! Jeg græd (læs: hulkede) i de sidste 2 afsnit og overvejer pt at få tatoveret “Alt er love” et sted på kroppen. Jeg elsker elsker elsker den serie. Har lyst til at pleje mine SKAM-abistinenser med en tur til Oslo, hvor man kan komme på SKAM-safari. Er selvfølgelig også blevet medlem af den danske Kosegruppa og har købt op til flere SKAM t-shirts. Så her har du dit svar, søde læser: Jeg er stadigvæk mega psyko fan!! 😀 Syntes bare pludselig der blev blogget så meget om SKAM overalt, så mine tanker gik på, at læserne måske var trætte af det? Men åbenbart ikke 😉

Apropos SKAM, som jo er tilbage med en sæson 4 i foråret – hvem tror i bliver hovedpersonen? Jeg håber på enten Vilde eller Sana 😉 Så er det sagt. Men SKAM er ikke det eneste jeg glæder mig til, her i starten af det nye år – der er jo så mange gode ting på programmet. F.eks. den sidste sæson af GIRLS og den nye Fifty Shades of Grey. For bare at nævne et par stykker. Jeg tror 2017 bliver et vanvittigt film og serie år – men det fortjener næsten sit eget indlæg. Jeg er enormt spændt og ængstelig, som i måsken kan fornemme 😀

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

7 kommentarer

 • Vi kan ikke være mere enig! SKAM er genialt.. Vi venter spændt på sæson 4 og glæder os til at se hvem de har valgt som den nye hovedperson. ALT ER LOVE <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg har virkelig også overvejet at få tatoveret “alt er love” et sted på kroppen! omg så er man virkelig fan. Jeg synes bare det er så smukt altså. Det kan man sgu da ikke fortryde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Haha, jeg har det på præcis samme måde 😛 fucking fangirls!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Åhh må man godt håbe på Even!?! Bare fordi jeg ikke helt har fået nok endnu??? 😀 Nå, men tænker vel at det er lidt usandsynligt, så jeg håber lidt på Vilde – synes måske det lagde lidt op til det i sidste afsnit!? Men Sana kunne også være spændende at følge.

  Glæder mig virkelig, MEN, hold nu op hvor bliver sæson 3 svær at toppe i det følelsesmæssige regi <3 Alt er love!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   JA MAN MÅ SKU SÅ 😉 Han er så sej jo. Men tror desværre det er lidt usandsynligt at det bliver ham. Jeg tænker også de lagde ret meget op til at det skulle være Vilde og hele hendes kærlighedshistorie med ham fyren. Der er også mange emner at tage fat i med hende, såsom usikkerhed, spiseforstyrrelser osv. Det bliver sku spændende 😀 De skal fandme oppe sig, hvis de skal slå sæson 3, haha! ALT ER LOVE <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg håber Sana bliver næste hovedperson. Gad vide hvor længe vi skal vente før de offentlige gøre hvem det bliver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ja hun er røv sej! Og jeg tror også det ville passe glimrende at tage emner som f.eks. religion op i en serie som SKAM. Så mon ikke det bliver hende? Der går rygter i Kosegruppa om at traileren til den nye sæson kommer enten d. 8 eller d. 11. januar 😛 Men aner ikke om det er sandt eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste jul og denne jul ..