• ···
Opgrader din garderobe for 130 kr. med disse 2 styles!

Mine yndlings indlæg i 2016 ..

13925375_10154624726483646_3641684474751418262_nEndnu et år er gået og jeg har udgivet knap 500 indlæg her på BitteBitte i 2016 😀 Om lidt hopper vi ind i 2017 og om et par måneder har bloggen 8 års fødselsdag! WAUW! Kan faktisk ikke forestille mig en hverdag uden mit lille onlineunivers 🙂 Jeg har trukket lidt statistikker i Google Analytics for at finde ud af hvilke 5 indlæg der er de mest læste i år – resultatet heraf ryger ud på bloggen imorgen. Idag vil jeg meget hellere vise jer hvilke indlæg jeg syntes har været de fedeste at skrive. De indlæg jeg er mest stolt af, syntes er bedst fundet på og som har hittet mest 🙂 Here you go:

Ananas i egen juice indlæg.
Lad os starte med et par indlæg der handler om undertegnede. Jeg var blandt andet super stolt af det podcast interview Emma Martiny lavede med mig – det kan du høre HER. Og ligeledes var det sjovt at se sig selv i et rigtigt fysisk magasin for først gang, da jeg lavede et Interview til bladet SORT MÆLK. En anden bedrift som jeg stolt kigger tilbage på, var da jeg skulle holde et oplæg for 70 KUA studerende og fortælle om min udannelsesbaggrund – problemet var bare at jeg ingen uddanelse har. Læs indlægget HER. Det var sku en oplevelse! #teamautodidakt

Seje ting jeg har lavet på arbejdet. 
I starten af 2016 fyldte Bloggers Delight 5 år og vi skulle derfor afholde en kæmpe stor gallafest for ALLE vores bloggere. Det fyldte selvsagt rigtigt meget hos mig – både fordi jeg var med til at planlægge det hele, men også fordi jeg skulle på scenen som “vært” for vores store award show. Der blev selvfølgelig skrevet et par indlæg herom, blandt andet: “#BDGALLA i mine sko” og “Mit outfit, makeup og styling til #BDGALLA“. Jeg lavede også et opfølgende indlæg i bedste Se&Hør stil: “De 10 flotteste kjoler til #BDGALLA“. Her i efteråret fik jeg “afleveret” endnu et arbejdsprojekt som jeg er utrolig stolt af, nemlig vores nye fashion netværk Society B. Og i den forbindelse udgav jeg et indlæg med titlen “Min første gang som event planner“. Det var fandme en fed fornemmelse at planlægge et event fra bunden af 🙂

Debat indlæg og stærke personlige holdninger. 
Jeg elsker at ytre mig på bloggen og sætte gang i diverse debatter. I år bloggede jeg blandt andet om min holdning til juridisk abort HER og spurgte mine læsere om “De er bange for at sygemelde sig?”. Og så fornærmede jeg vidst et par mødre med indlægget “Man kan godt tillade sig at være træt, selvom man ikke er nogens mor“. Det debatindlæg jeg dog fik flest rap over nallerne for, var klart da jeg undrede mig over Hvorfor er grissekød ikke længere på mode?. Og inden i hidser jer op igen – så læs lige mit opfølgende indlæg HER. Jeg skrev også om vigtige emner som ikke havde med mig selv at gøre f.eks: Hun mistede sit ben på grund af en tampon. Sidst men ikke mindst var der også plads til lidt brok – kæft jeg var hidsig da jeg skrev Kære billetudbydere, hvor er jeres pli?.

Der blev desværre også skrevet en del om sygdom.
Vi fortsætter i den personlige genre, med et par indlæg om sygdom, lægesjusk og eksem. Især eksem fyldte meget hos mig i år. I kan læse indlæggene her: Mildest talt chokeret og En ulykke kommer sjælendt alene og “En lorte weekend og noget om lægesjusk“. I forhold til eksemen udgav jeg følgende: Gode råd mod eksem og “Jeg er helt nede i kulkælderen” og “Mit liv med eksem“.

Ude og rejse med bloggen for første gang.
2016 var også året hvor jeg kom ud og rejse med bloggen for første gang. Jeg fik nemlig hele 2 rejsekampagner, hvilket jeg var og er, virkelig stolt af 🙂 Startede ud med at tage 1 uge til Nord Tyskland ALENE – det var fandme en fed oplevelse, men også enormt krævende både fysisk og psykisk. I kan læse indlæggene fra Tyskland HER, HER, HER, HERHER og HER. Den anden rejse jeg var på gik til Kreta og der havde jeg heldigvis min søde Mand under armen. Vi havde en pisse fed uge og det kom der selvfølgelig også en række indlæg ud af som du kan læse HER, HER, HERHER og HER.

Året hvor Manden endelig kom på bloggen. 
Over 5 år skulle der gå, før Manden endelig indvilget i at vise sig ordentligt på bloggen og lade mig dele lidt af vores historie 😉 Det kom der 2 (yderst populære) indlæg ud af. I er så skide nysgerrige mand 😛 Læs dem HER og HER. Så må vi se om han kommer mere på banen i det nye år 😉

Der blev også produceret en del youtube videoer.
Jeg har købt et GoPro i år og er så småt begyndt at forsøge at lære mig selv at lave videoer 😀 Her kan i se nogle af dem: Træning med LauLauBauBau og Rasmus Noah og Vores tur til Italien og Kampagne for Mejeriforeningen og Min lillesøster får en komplet makeover og Vores træningsprogram om morgenen og Q&A med BitteBitte og LauLauBauBau. Sidstnævnte er den nyeste 🙂

De overfladiske indlæg, som jeg dog stadigvæk elsker.
Indlæg som hverken er krævende eller revolutionerende. Men som jeg bare elsker at skrive og altid får pisse god feedback på 😀 Her er nogle eksempler: 8 instagrammere du ikke kender og Jeg elsker MOMFLUENCERS og 20 QUOTES FRA INSTAGRAM, SOM JEG HAR GEMT .. og Serier jeg har set i 2016” og Hvilken type bloglæser er du?. Og så undres jeg stadigvæk over at et helt random indlæg “10 tanker” kan få fucking 44 kommentarer!! Det tog mig seriøst 2 minutter at skrive? 😀

Trafikken på BitteBitte nåede nye højder.
Nu har jeg jo blogget i snart 8 år, men 2016 var året hvor jeg virkelig tog sagen i egen hånd og satte mig nogle konkrete mål for mit lille online univers. Det gav heldigvis resultater og i efteråret kunne jeg derfor bloggen om at jeg endelig havde nået en milepæl i forhold til trafikken, læs indlægget HER. Mange af jer var efterfølgende ret interesseret i, hvordan jeg havde grebet tingene an og det kom der følgende indlæg ud af: “Sådan fordoblede jeg mine læsertal“. Årets top-rekorden endte dog på 29.096 unikke læsere pr mdr. Derfor er mit nye mål at ramme 30.000 unikke læsere i det nye år 😀

Året med mange fede kampagner. 
2016 har uden tvivl været det fedeste år i forhold til sponsoreret kampagner på bloggen. Det har virkelig givet pote at min trafik er steget 🙂 Jeg har været involveret i så mange spændende ambassadørskaber og arbejdet med de sejeste kunder. Glemmer f.eks. aldrig vores tur til Roskilde Festival med Somersby og mit ambassadørskab med Lyngby Storcenter her i efteråret, var bestemt også en kampagne som lå mit hjerte nært – det kunne i vist også godt mærke i mit første indlæg herom. Åhhh, der er så mange kampagner jeg kunne fremhæve 🙂 Men især DETTE gjorde indtryk på mig at skrive, da det kom lige i kølvandet på en slem forskrækkelse grundet en bilulykke. Og så elskede jeg billederne dertil 🙂

Alle de mange “Dagens outfit”.
Som sædvanlig har jeg taget et hav af outfit billeder, de findes under kategorien “Dagens”. Men hvis jeg fremhæve ét outfit-indlæg, så syntes jeg DISSE billeder blev ret fede. Og så har jeg været mega glad for mit nye samarbejde med ASOS, hvilket der indtil videre er kommet 12 outfits ud af, dem kan du se HER.

Mine mange føljetoner.
2016 har virkelig været året for føljetoner her på BitteBitte 😀 Vi kan selvfølgelig ikke komme udenfor “20 spørgsmål til” som kørte i 47 (!) fucking uger. Det er jeg sku lidt stolt af og i kan læse alle indlæggene HER. En anden føljeton som også hittede voldsomt var “TILBAGEBLIK” hvor jeg indtil videre har udgivet fra år 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. HOLD KÆFT, det er sjovt at se tilbage på 😀 Men i var også ret begejstret for “Glutenfri spisesteder i København” som jeg udgav 5 styks af. Det samme gør sig gældende med “En kvinde jeg stalker” som har fået 3 indlæg med på vejen. Jeg startede også “De bedste originale blogkoncepter” og Mine barndomsminder #1, som der desværre kun er kommet et enkelt indlæg ud af – men jeg håber at kunne fortsætte disse i det nye år 🙂

 

Sidst men ikke mindst, vil jeg bare sige TAK TAK TAK til alle jer der læser med <3
Vi ses i det nye år – jeg glæder mig allerede til at påbegynde mit 8. år som blogger!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opgrader din garderobe for 130 kr. med disse 2 styles!