• ···
Jeg har fundet min kjole til juleaften ..

Når man kommer bagud med alting ..

img_1645WAUW!! Når kalenderen er presset, skal der ikke mere end 1,5 dags sygdom til, før at hele korthuset vælter. Blev lige ramt af en omgang halsbetændelse, så da jeg var færdig med mine møder i tirsdags, hoppede jeg hjem under dynen. Der blev jeg så hele onsdagen, indtil penicillinen var trådt tilpas meget i kraft. Det betød også at jeg gik glip af blogger-morgen løb i #LAUSLØBEKLUB, julehygge arrangement hos Jane Kønig med arbejdet og en aftale med min nye PT som skal gøre mig fit for fight i det nye år. Pis og lort. Man bliver altid syg når man har fede og sjove aftaler, som man har glædet sig til. Syntes jeg.

Heldigvis er jeg ved at være ovenpå igen og det blev da også til en frisk lille løbetur i morges. Håbede det kunne stresse mig lidt af, men jeg kunne ikke lade vær at tænke på alle de ting jeg “bagud” med imens jeg løb. Aftaler, deadlines på kampagner og ubesvarede mails i indbakken. ARGH! Jeg må give den maks gas på arbejdet hele dagen, så jeg kan hoppe til julefrokost senere med god samvittighed. Vi skal ud og spise god mad med Bloggers Delight kontoret. Men først 8 timer på jobbis – må hellere komme igang!

Håber i allesammen får en super skøn fredag <3

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Ida

  Hvem skal være din personlige træner? 🙂

  Og billigt sluppet med 1,5 dags sygdom! 🙂 God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det må du vente og se 😉 Har ikke fået 100% styr på det endnu, så vil helst ikke namedroppe for meget, hvis det ender med ikke at blive til noget. Ja mega billigt sluppet – er dog stadigvæk ikke heeeeelt på toppen. Men penicilin rykker heldigvis hurtigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fundet min kjole til juleaften ..