• ···
Det er vigtigt at have gode basic items i garderoben ..

Blogger loppemarked på Vesterbro imorgen..!

15895412_10154659648510399_5181341691604747895_nKære allesammen! Når i nu alligevel er ude for at gå en lille søndags-tur imorgen, så tag lige et smut forbi Vesterbro 😀 Jeg sælger nemlig ud af mit tøj på Sneglcille’s hyggelige lille blogger-loppis. Det er indendørs og foregår i hendes mands studio på Vesterbrogade 😀 Vi er en håndfuld bloggere der har guld med fra gemmerne, blandt andet WEAREMAD, Sneglcille, Laulaubaubau, Bastabum, LOISANDME, Lotte Hauge og et par flere.

Jeg har uden pis sorteret 2/3 af mit tøj fra, smidt det i IKEA poser og gjort det klar til imorgen 😀 Og jeg kommer til at sælge det BILLIGT til ægte loppepriser. Der er både massere af highstreet fra Zara, Other Stories, H&M trend osv. men også lækre ting fra Acne, Mads Nørgaard, Commes des garcon, Adidas og ting i den dur.. Vil også pakke lidt sko, tasker og makeup, som ligeledes har priser i den billige ende 😀 Har også planer om at lave en stor kasse med alle de beautyprodukter og prøver fra diverse blogger-goodiebags jeg har samlet sammen 😀 Lækkert ikk?

Så tag et kig forbi 🙂 I kan finde alt info på eventet T Ø J S A L G #SNEGLELOPPER på facebook.

Ps. Selvom man ikke gider købe noget, må man stadigvæk gerne kigge forbi til en kop kaffe, en krammer og en sludder 😀 Det ville jeg elske!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Amanda

  Ejj! Kan Lau og dig ikke sætte noget af det til salg på en tictail? Så os jyder også kan få muligheden for at købe noget af jeres lækre tøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Det lyder som en rigtig god ide. Jeg håber, I får solgt en masse ting og mange dukker op,

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er vigtigt at have gode basic items i garderoben ..