• ···
Outfit og noget om en spændende dag imorgen ..

Mit vægttab måned 1 : Forløb hos Lines Livsstil ..

img_3711Hold kæft jeg var nervøs da jeg troppede op i Repeat i morges. For som i formentligt læste igår (eller har set på insta-snappen?), skulle vi måles og vejes for første gang idag, siden vi startede forløbet hos Lines Livsstil. Der er helt præcist gået 23 dage og det har været SÅ FEDT! Vi har trænet med Line 2 gange om ugen og sørget for selv at træne 2-3 gange yderligere. Kosten har vi holdt på (næsten!) 1500 kalorier om dagen, kun med et par enkelte smuttere 😉 Så jeg var ret spændt på at se om der var nogle resultater – men ligeledes også nervøs for at der ikke var. For shit det ville være demotiverende hvis man slet ikke havde smidt nogle centimeter.

Nåh, men lad os komme til sagen! Jeg har tabt mig 1,5 kg på vægten samt 9,5 centimeter fordelt rundt på kroppen! 😀 WAUW! Det er for vildt altså. Og jeg kan faktisk virkelig godt se at min krop er anderledes. Det er helt vildt hvad der er sket på bare 3,5 uge. Mine lår er blevet tyndere, min mave er fladere og mine arme mere tonet. Men det største fremskidt er helt klart mine evner i fitness centeret samt når jeg løber. Kan virkelig mærke at min kondi er markant bedre og at jeg bliver dygtigere for hver træning. Det er den lækreste følelse. Ydermere er min fedtprocent også faldet en del og jeg har fået opbygget flere muskler. Her kan i se hvordan de forskellige centimeter er fordelt. Jeg er især stolt af de 4 centimeter jeg har smidt om maven samt de 4,5 centimeter der til sammen er røget på talje og hofte. Det er virkelig noget der gør en forskel når man kigger sig i spejlet!

skaermbillede-2017-01-26-kl-12-14-43

Vi har stadigvæk 2 måneders tid tilbage i forløbet, så MEGET kan nå at ændre sig. Men jeg syntes vi har fået en virkelig god start. Vigtigst af alt er vi kommet ind i nogle gode træningsrutiner og vi er blevet markant stærkere og sejere. Og så har vi fået styr på kosten – i hvert fald nogenlunde 😉 Det har været super spændende at lære noget mere om hvad der er godt og skidt for din krop, samt hvor mange kalorier der er i forskellige ting. Lige pt har jeg slet ikke lyst til at spise fastfood og æde kage. Det havde jeg altså aldrig sejt nej til for bare en måned siden 😉

Og ja – nu er der sikkert nogle af jer der tænker “Tssskk… 1,5 kg… Det er jo ingenting?”.. Men man skal huske at det ikke kun er tallet på vægten der betyder noget. Tværtimod er det i højere grad de centimeter du smider, samt når din fedtprocent falder. For som vi allesammen ved, vejer muskler mere end fedt og jeg er altså blevet markant stærkere. Det er som om alting på min krop er blevet “omrokeret”. Men det vil i nok bedre kunne få en fornemmelse af, når forløbet er helt slut og vi viser vores før/efter billeder. Det er helt vildt hvad der er sket og jeg er bare mega glad og stolt! 😀 Har endnu mere appetit på det her forløb end nogensinde før og jeg GLÆDER MIG til alle de træninger vi skal igennem sammen med Line. Hun er simpelthen den bedste PT man kunne ønske sig! Her er et billede af os fra i morges – en af de andre PT’ere fra Repeat joinede lige vores holdfoto 😀

KLIK HER hvis du vil læse om Laura’s resultater ved målingen! 

img_3712Ps. var der nogle af jer der så vores *instagram-live* i morges 😀 ? Og syntes i det var sjovt? For så er vi totalt friske på at lave noget mere af den slags fremover! 😀 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit og noget om en spændende dag imorgen ..