• ···
Jeg er begyndt at spise vitaminer ..

Outfit og noget om en spændende dag imorgen ..

Indeholder reklame

img_3670img_3674img_3672img_3671img_3675Jakke Pull & Bear [HER]      Hoodie H&M [Alternativ]     Jeans Weekday [HER]
Støvler Ecco [Alternativ]      Taske Proenza Schouler      Øreringe Jane Kønig [HER]

Hej bloggen! Så blev det onsdag aften og jeg har dermed kun en enkelt arbejdsdag tilbage i denne uge, wuuhuu 😀 Fredag har jeg nemlig fri, så manden og jeg kan køre mod Ystad Saltsjöbad tidligt på dagen. Mere om den tur i et andet indlæg.

Min dag har været lang og er gået super stærkt. Først #LAUSLØBEKLUB i morges med en lille 5 kilometers tur. Dernæst en arbejdsdag med 3 møder. For at slutte af med at hygge hos min veninde og hendes søn, hvor vi har spist lækker mad, leget og sludret 🙂 Jeg har hele dagen været iført min nye camo-bamsejakke og mine all-time yndlings jeans fra Weekday. 

Nu ligger jeg endelig hjemme under dynen og forsøger at falde til ro. Jeg er sindsygt spændt, for imorgen tidlig inden vores træning med Line går igang, skal vi måles og vejes for første gang!! Vi har været igang med vores forløb i 1 måned nu og det er tid til at se om det har givet nogle resultater. Jeg har har slet ikke været i nærheden af hverken vægt eller målebånd siden vi startede, så jeg er psyko-spændt! 😀 Skal selvfølgelig nok give en update, når vi er kommet om på den anden side 😉 Nu vil jeg hoppe til køjs – godnat allesammen! Kryds lige fingre for mig imorgen ikk 😉

Indeholder affiliate links

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er begyndt at spise vitaminer ..