• ···
Outfit + nye pels sandaler

DISSE 4 ZARA ITEMS BLIVER DE NYE BLOGGER FAVORITTER.. SE HVILKE BLOGGERE DE PASSER TIL HER!

3260201040_2_1_12771744630_2_3_1-16781240800_2_4_15083002800_1_1_1Indimellem når jeg webshopper, falder jeg over nogle items hvor jeg tænker “Ej det er sådan en rigtig bloggerfavorit” og så forestiller jeg mig en specifik blogger være iført den pågældende beklædningsdel. Kender i det? Der er altid nogle specifikke items, som går hen og bliver blogger favoritter og så skal vi allesammen have dem, haha! Lidt ligesom med Ellos tæppet og New Balance 990 sneakersne. Og da jeg var et smut på Zara igår aftes, faldt jeg over 4 ting som jeg straks kunne forestille mig specifikke bloggere være iført. Allesammen styles som jeg spår bliver nogle nye blogger-favoritter 😉 Men nu må vi se.

1. Spidse velour sko med sløjfe og pels i hælen.
Jeg er selv helt tosset med de her sko og så koster de kun 299 kr. Hvis det ikke var fordi vi vælter os i sne for tiden og der formentligt er 4 måneder til vi ser snerten af sommer igen (SUK!), så havde jeg klikket dem hjem med det samme. Kan lige forestille mig WEAREMAD være iført dem her, hun ville se for sej ud i dem! 😀 Tror virkelig de her sko bliver en ny blogger-favorit!

2. Den smukke røde jakke med vide ærmer. 
Det her er sådan en rigtig ROCKPAPERDRESSES jakke – am i right? Hun er så skide god til at mikse farver og ser bare fantastisk ud i alt 😀 Lidt ligesom SOFIE LINDE – jeg tror de begge to kunne finde på at hoppe i denne her. Elsker den brændte røde farve og de korte vide ærmer. Ihhh den er pæn!

3. De rå cropped jeans med lynlås og to farver. 
Hvilken blogger ville ikke hoppe i de her jeans? De er jo møg hamrende seje og har den perfekte pasform. Jeg ledte vildt meget efter dem da jeg var i Zara hernede på ferien, men fandt dem desværre ikke. Og har ret dårlig erfaring med at købe jeans online. Må på jagt igen når jeg kommer hjem 😉 Kan lige forestille mig MARIE JEDIG rocke de her jeans og faktisk også en type som EMILIE LILJA.

4. De der strømpebukser i net som vi allesammen må eje. 
En efterhånd klassisk bloggerfavorit er netstrømepbuksen. Den er på ingen tid blevet hip igen, delvist takket være @JOSEFINEHJ og Tumblr-agtige instagram profiler som f.eks. @THELOVERANDDRIFTERSCLUB. Jeg har selv været på udgik efter dem flere gange, da jeg syntes det ser vildt sejt ud under et par hullede jeans. De har dog slet ikke været til at opdrive nogle steder. Men nu kan du finde dem hos Zara for bare 79 bobs! 😀

 

Ser i indimellem nogle items som i forbinder med forskellige bloggere? 😀 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit + nye pels sandaler