• ···
MIN NYE LYSERØDE "GRLPWR" JAKKE FRA MADS NØRGAARD..

En fødselsdagsmiddag på kun 20 minutter og noget om god rødvin..

Sponsoreret indlæg

img_6889Igår kunne jeg kalde mig fødselsdagsbarn hele dagen – jeg fyldte nemlig 27 år 😀 Og i den anledning havde Manden og jeg, inviteret min mor, far og lillesøster på en bid aftensmad. Egentligt mest fordi jeg savnede dem helt vildt. Har jo lige været ude og rejse og vi var også afsted weekenden før. For mig er det helt uvant ikke at se min familie hver eneste uge, så det var tiltrængt at få dem en tur på besøg.

Jeg har haft sindsygt travlt siden jeg landede i Danmark i mandags, med lange arbejdsdage og aftaler hver eneste aften. Derfor har jeg heller ikke haft tid til at handle stort ind og bruge mange timer i køkkenet som jeg ellers plejer når jeg får gæster. Det eneste jeg faktisk havde styr på da jeg cyklede hjem fra arbejde klokken lidt over fem igår, var vin-menuen. Den havde jeg ugen inden fået tilsendt fra Hardy’s Danmark og medbragt til en par-middag et par dage inden, for lige at prøvesmage den. Rødvinen var vanvittig god, så det var den jeg tog under armen da jeg igår eftermiddags smuttede ned i Torvehallerne for at handle ind til min fødselsdagsmiddag. Jeg havde sådan ca en halv time at gøre godt med, inden min familie ringede på døren. Jeg var en smule stresset, det erkender jeg gerne 😉

Til at starte med hoppede jeg forbi en af Torvet’s mange slagtere. Der bad jeg ham finde nogle gode bøffer, som passede til en krydret rødvin. Efter at have læst et par linjer op fra flaskens bag etikette, pegede han ned i køledisken og anbefalede mig nogle specifikke oksemørbradbøffer. Dem nuppede jeg seks stykker af og gik derefter videre over til en stand der laver hjemmelavet salater. Her lavede jeg samme nummer – denne gang med både rødvin og kød, og fik anvist 2 forskellige varianter. Sidst men ikke mindst fik jeg også købt bag-selv-brød, nogle lækkert olie til salaterne, hjemmelavet chips og nogle syditalienske oliven. Og inden der var gået 20 minutter, var jeg på vej tilbage til lejligheden med hænderne fulde af poser. Der har i opskriften på en nem fødselsdagsmiddag der kun tager 20 minutter 😉

Da min familie kom, havde jeg selvfølgelig allerede anrettet salaterne i nogle skåle og smækket brødet i ovnen. De lurede næsten ikke at det ikke var hjemmelavet 😉 Og imens jeg gjorde bøfferne klar på panden, fik de serveret kold hvidvin og rose, sammen med hjemmelavet chips og lækre oliven. En perfekt lille starter 😀 Til hovedretten drak vi en rødvin der går under navnet ‘Varietal Range 2016 Cabernet Sauvignon’. Det er en af mine yndlingsvine og den er seriøst hamrende god til prisen. Jeg drikker den ofte til bøf, da den er en smule tung og krydret. Men den går også ganske glimrende til forskellige sammenkogte retter.

Her har i lidt billeder fra min hyggelige og spontane fødselsdagsmiddag. Nogle gange behøver man altså ikke være et geni i et køkken, for at gøre sine gæster glade. Det kræver bare lidt god vin og nogle sterinlys på bordet 😉 Så slipper du også for en kæmpe opvask og kan i stedet bruge alt din energi på dine gæster og samværet med disse. Det er da en win-win.

Elsker du også vin? Så tjek Hardy’s Danmark ud på facebook. De har løbene forskellige konkurrencer og så ved de rigtig meget om vin, så der er en masse god inspiration at hente.


#HARDYSMATCH

img_6886img_6887img_6892img_6885img_6891img_6888img_6890Psssttt… Omtalte vine findes faktisk også som 3 liters pap-vine som i kan se her på det nederste billede. Det er blandt andet nogle af disse jeg skal servere til min “rigtige” fødselsdagsfest imorgen, hvor vi bliver virkelig mange mennesker. Blot et lille tip, hvis i en dag skal slukke tørsten hos et stort antal gæster. Pap-vin behøver slet ikke være hverken dårligt eller kedeligt 🙂

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE LYSERØDE "GRLPWR" JAKKE FRA MADS NØRGAARD..