• ···
Kjolen til min fødselsdagsfest ..

Jeg rejser på mandag sammen med en veninde..

Sponsoreret indlæg

eb6tchx5vzq-dozenKender i det når man skal ud at rejse og man tæller dagene til afgang? Sådan har jeg haft det i et par måneder efterhånden. Og nu er der kun 3 dage til at jeg hopper på flyveren mod solrige Gran Canaria, sammen med en af mine aller bedste veninder. Det er i skrivende stund 21 grader i skyggen dernede, hvilket betyder at man i solen kan ligge og få sig en solbrun kulør og nyde op til 25-26 grader 😀 Dog er vandet i havet stadigvæk for koldt til at bade i og det bliver også skide køligt om aftenen. Men jeg skal bestemt ikke klage, vejret i Danmark i taget  betragtning 😉 Jeg glæder mig helt sindsygt til at iføre mig mine sommerkjole og få en ordentligt omgang D-vitamin.

Jeg skal endnu engang ud at rejse med ELIZA WAS HERE. Nogle af jer kan måske huske at Manden og jeg var på Kreta sidste år, med selvsamme firma. Deres koncept tiltaler mig helt vildt, så jeg er utrolig taknemmelig over at de har valgt at sende mig afsted igen i år. Denne gang har jeg dog min veninde under armen og vi glæder os til en helt uges afslapning med smuk natur, god mad, roadtrips, bøger, solbadning ved poolen og en helvedes masse oplevelser 🙂

Rejseselskabet ELIZA WAS HERE, tilbyder pakkerejser som altid inkludere fly, ophold og billeje. Forskellen er dog at de fokusere på anderledes og unikke rejseoplevelser og derfor er ingen af deres destinatoner turistet eller fyldt med mennesker. Tværtimod så repræsentere de en række hoteller, huse og ferielejligheder, som er intime og drevet af lokale ildsjæle. Geografisk er deres destinationer altid placeret væk fra turist-mylleret, da de går op i at give deres gæster en smuk og autentisk rejseoplevelse. Det er også her bilen kommer ind i billedet – for når du rejser med ELIZA WAS HERE, skal der være mulighed for at udforske og drage på eventyr på egen hånd. Det oplevede vi også i den grad sidste gang vi rejste med dem og det er et koncept jeg virkelig knuselsker. For mig er der ikke noget værre end at rejse til overbookede turist destinationer hvor alle snakker dansk – jeg vil meget hellere rejse lokalt og opleve den “rigtige” kultur i det land hvor jeg rejser. Det er meget hyggeligere og giver i de fleste tilfælde langt flere opdagelser med dig hjem i bagagen. Dog er det stadigvæk rart at kunne drage fordel af pakke-rejse løsningen, som unægteligt sparer dig for en masse penge og besvær. WIN-WIN 🙂

Vores tur til Gran Canaria. 

Min veninde og jeg rejser som sagt på mandag og starter vores ophold med at køre en tur til byen Agaete på den solrige sydside af øen. Her skal vi bo midt i en smuk dal og fra både vores værelse og swimingpoolen, har vi udsigt ud over de fineste bjerglandskaber med frodig natur. Vi skal bo på Finca Las Longueras som er en hyggelig gammel landejendom, der i de sidste årtier har fungeret som feriebolig. Stranden ligger kun 2,5 km væk, så der vil også være rig mulighed for at tage en (kold!) dukkert i havet. Men vigtigst af alt skal vi bare hygge os og spise god mad på terrassen imens vi kigger udover landskabet.

Læs mere om Finca Las Longueras her.

1243

Fire dage inde i rejsen, pakker vi vores ting og kører om på den modsatte side af øen. Her skal vi bo i bjergområdet Bandama de sidste 3 dage. Vores hotel Finca Mirador Bandama er beliggende på toppen af et bjerg og byder endnu engang på en fantastisk udsigt udover Pico de Bandama området, hvor man fra toppen kan se udover det mest af Gran Canaria. Vi bliver endnu engang indlogeret lokalt på et intimt lille ferieresort og jeg glæder mig især til at sidde i boblebadet med et koldt glas rose i hånden og kigge udover det smukke landskab. Og så har man øen største by ‘Las Palmas’ kun 20 minutter væk, så mon ikke vi også skal derind en tur, for at shoppe og spise på nogle lækre restauranter 🙂

Læs mere om Finca Mirador Bandama her.

4123

Har i nogle gode Gran Canaria tips?

Hvis nogle af jer har rejst på Gran Canaria før og har nogle gode tips, så del dem endelig i kommentarfeltet 🙂 Vi har som sagt bil og vil derfor rigtig gerne udnytte det, ved at tage nogle små roadtrips rundt på øen. Det er også præcis det som ELIZA WAS HERE ligger op til i deres koncept og jeg er altid selv totalt eventyrlysten når jeg rejser så der er et godt match der 😉 Har i været på Gran Canaria før? Del gerne tips såsom de lækreste strande på øen, smukke byer, gode restauranter, turistattraktioner osv 😀 Så lover jeg at samle det i en lille rejse-guide, når jeg kommer hjem fra turen.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • Louise

  Hej,
  Jeg var der for et år siden og boede i playa del inglés, hvilket er ekstremt turistet, men på en ok måde når man bare skal ned og slappe og nyde solen. Men tag ned på stranden i den by og der kan du se et ørken lignende områder, hvor man hvis man går lidt ud i det kun kan se sand alle steder man kigger. Det er helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Uhhh det lyder ret interessant, det må jeg lige kigge nærmere på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg kom hjem fra Gran Canaria sidste lørdag og hvor ville jeg ønske, at det var mig der skulle derned igen.
  Vejret er ganske rigtigt super dejligt, lige over de 20 grader og det er så lækkert. Husk jakke eller trøje til om aftenen, som du selv også nævner, da det bliver meget koldt om aftenen.
  Vi var i Las Palmas en enkelt dag, men shopping muligheder er ikke de store, ud over de klassiske spanske butikker som Zara og Bershka. Der er tilgengæld kommet Primark i blandt andet shopping centret Las Arenas.
  Gaden “Calle Triana” er en lang shoppinggade, lidt ligesom strøget. 🙂
  God tur og tag lige noget sol med hjem, ikke? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er jeg misundelig! Det er så skide koldt hernede i Amsterdam, så jeg ville slet ikke have noget imod en rejse mod varmere himmelstrøg. I må have en rigtig dejlig tur (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak 🙂 Men Amsterdam er i det mindste mere eksotisk end kolde Kbh 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjolen til min fødselsdagsfest ..