• ···
THE WEEKND "STARBOY" MERCHENDISE INDEN KONCERTEN I KØBENHAVN I NÆSTE UGE..

MIN NYE LYSERØDE “GRLPWR” JAKKE FRA MADS NØRGAARD..

img_6841img_6800img_6827skaermbillede-2017-02-17-kl-14-17-17img_6857img_6833img_6818Jakke Mads Nørgaard [HER]      Tshirt Ganni [HER]      Læderjeans Sign collection [Alternativer]    
Støvler Acne [HER]      Øreringe Jane Kønig [HER]

Jeg knuselsker min nye lyserøde GIRL POWER jakke fra Mads Nørgaard. Syntes den er så sej og jeg elsker den friske farve 😀 Kommer til at leve i den hele foråret og sommeren. Var så heldig at få den i fødselsdagsgave af mine forældre og lillesøster igår. Skal nok lige skrive et lidt mere uddybende indlæg om alt det her fødselsdags-halløj, for jeg havde den skønneste dag igår, men det er jo først imorgen det for alvor går løs, hvor 150 (!) mennesker er inviteret til fest 😀 Mere om det senere!

I aften har jeg heldigvis ingen planer, andet end at blogge, ordne shellac og se xfaktor. Det er faktisk rigtig dejligt, for har haft så mange planer hver eneste dag siden jeg kom hjem fra Gran Canaria. Så det er nok meget godt lige at koble lidt af inden den store aftenen imorgen 😉 Ihhhh kan slet ikke vente!

Indeholder affiliate links

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Dejligt at du havde en god fødselsdag! ❤ Kan du ikke skrive lidt mere om din oplevelse med din egen shellac-maskine, hvor den er fra osv? Jeg bruger alt for mange penge på shellac!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tak <3 Jeg vil overveje at lave et indlæg om min shellac 🙂 God ide.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WEEKND "STARBOY" MERCHENDISE INDEN KONCERTEN I KØBENHAVN I NÆSTE UGE..