• ···
Min nye kommode - en god opbevaringsløsning ..

Outfit + nye pels sandaler

img_6153img_6148img_6152Bomberjakke H&M [HER]      Tshirt Forrest and Bob [HER]      Jeans Zara [HER]      
Sandaler Zara [HER]      Solbriller Prego Eyewear [HER]      Øreringe Jane Kønig [HER]

Hej bloggen! Solen skinner stadigvæk her på Gran Canaria og humøret er højt 🙂 I aften kører vi ind mod øens største by Las Palmas, for at spise en god middag og få et par drinks. Skal nok berette om hele turen når jeg engang vender snuden retur mod kolde Danmark. Tidligere idag var jeg iført ovenstående outfit, pels sandalerne er fra Zara – dem købte jeg tidligere på ugen. Ved ikke hvad det er med mig og pels på fusserne? Har også set mig varm på disse. Nu er det bare med at få dem brugt, inden jeg kommer hjem til snevejr. Øv altså, hvor jeg ikke glæder mig! Kunne snildt blive her en uge til 🙂

Håber i allesammen får en dejlig lørdag aften <3

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

 • Julie

  Hvordan er bukserne fra Zara i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Helt almindelige 🙂 Jeg har taget dem i en str 40 for at få det der baggy-look 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  åååårh, må have de lækre fluffy futter – hvordan er de i str???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Helt almindelige 🙂 Har taget dem i str 39 som jeg altid bruger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye kommode - en god opbevaringsløsning ..