• ···
En travl søndag og nye sneakers..

8 film jeg gerne vil se i biffen..

skaermbillede-2017-03-15-kl-11-53-23Jeg elsker at gå i biffen og gør det gerne minimum et par gange om måneden. At sidde der i mørket og nyde en film på et store lærred – der er næsten ikke noget bedre. Duften af popcorn og lyden af bland-selv-slik poserne der knitre. Den der intime følelse du har sammen med de andre biograf-gængere når i griner eller græder i kor. Trykcola. Behøver jeg sige mere? Jeg elsker det altså 😀

Og lige for tiden er der røv hamrende mange film jeg gerne vil se. Næsten så mange at jeg bliver helt stresset over at nå det, haha. Men så er det heldigt vi har vores Blockbuster app på fjernsynet, hvor vi flittigt lejer de film vi ikke når at opleve i biografen 🙂


Her er min liste over aktuelle film jeg gerne vil se: 

Aminas Breve: En film jeg slet ikke havde hørt om før det halve af blogland var inviteret til gallepremiere (hvor fanden var min invitation? 😉 ) og efter have læst side op og side ned af gode anbefalinger fra mine kollegaer – så er jeg altså blevet hooked. Den skal ses! Og så er jeg ret begejstret for Esben Smed, syntes han var pisse god i “Bedrag”.

La La Land: Det er jo virkelig en “must see” film efter alle de Oscar’s og Golden Globes den har vundet. Tror egentligt ikke den går hen og bliver min nye yndlingsfilm, da jeg generelt ikke er så god til musical og synge/danse film. Men den skal have en chance og det er jo sådan en man bare “skal” se 🙂 Og så ELSKER jeg Emma Stone, hun er pisse sej!

Moonlight: Endnu en prisvindende og meget omtalt film, som virker utrolig velovervejet og relevant. Det er derimod sådan en film som sagtens kunne gå hen og blive en favorit hos mig. Realistisk, rå og fuld af følelser. Jeg blev i hvert fald ret hooked på den efter at have set traileren.

Lion: Det er måske den film jeg glæder mig aller mest til at se lige pt. Jeg har hørt så mange fantatiske ting om den – både fra anmeldere/bloggere og i min egen omgangskreds. Og så er det sådan en rigtig “feel good film” og sådan nogle elsker jeg. Jeg ved allerede nu at den bliver en favorit! Ham hovedrollen spiller jo også skide godt altid, var i hvert fald helt vild med ham i “Slumdog Millionare” som er en af mine yndlingsfilm.

T2 Trainspotting: Da jeg forleden dag måtte bekende overfor Manden at jeg aldrig har set Trainspotting, troede han at jeg tog pis på ham og blev efterfølgende en smule fornærmet, haha! Så nu har han altså beordret at jeg skal få set 1’eren og at vi derefter skal se 2’eren sammen. Det er åbenbart et stykke film historie? Aner ikke hvad der venter mig, men spændende er det da.

Hidden Figures: Total power-woman film, YAY! Jeg var helt solgt da jeg så traileren. Både fordi handlingen er baseret på en rigtig historie (hvilket jeg elsker) og fordi der er mange gode skuespillere med. Og så syntes jeg handlingen er super relevant og aktuel lige her efter ‘Kvindernes kampdag’ i sidste uge. Jeg ved bare denne her film bliver en sikker favorit hos mig – kan mærke det!

Manchester by the sea: En film som jeg normalt ville spring over, men efter at have hørt så meget om den i forbindelse med Oscar uddellingen, blev jeg pisse nysgerrig. Og jeg syntes faktisk at traileren var både interessant og fængende. Jeg har på fornemmelsen at det er sådan en film der “sidder i en” rigtig lang tid efter du forlader biografen og sådan noget elsker jeg. Den skal i hvert fald have et skud 😀

Dræberne fra Nibe: Jeg er totalt ligeglad med om den har fået dårlige anmeldelser: jeg SKAL se den! Både fordi jeg elsker danske film med denne her slags humor/tema, men også fordi mange af mine yndlings skuespillere er med. Glæder mig rigtig meget til at opleve den, men nu må vi se om jeg når at se den i biffen, da den har været på plakaten i et stykke tid efterhånden.


Aktuelle film jeg allerede har været inde og se: 

Fifty Shades of Grey – Darker: Jeg er den største sucker for 50 shades universet og elsker selvfølgelig filmene ligeså højt som bøgerne 😀 Intet kan vælte Mr. Grey af pinden. Så var selvfølgelig inde og se 2’eren straks efter den kom i biogafen. Og jeg var altså slet ikke spor skuffet 😉

LOGAN: Jeg har aldrig set X-men film, men havnede alligevel til forpremieren på den nye “Logan” som er den definitivt sidste film om “Wolverine”. Og den var virkelig god og spændende – slet ikke hvad jeg havde regnet med. Den kan man sagtens tage ind og se, uden at have set de tidligere. Jeg var fan! 😀

Underverden: En af de absolut bedste danske film jeg NOGENSINDE har set! Seriøst, den er så fucking god og spændende, jeg kunne se den 100 gange. Skynd jer ind og se den hvis i ikke allerede har været det, jeg kan ikke sige det nok. Har også blogget om filmen i DETTE indlæg, hvor jeg lavede en youtube video med en masse interviews med filmens hovedroller, det var ret sjovt 🙂

Elle: En fransk film om en ældre dame der bliver overfaldet og voldtaget i sit hjem. Efterfølgende tager hun sagen i egen hånd og filmen tager en masse underlige drejninger som man slet ikke regner med. Jeg kan ikke helt finde ud af om det måske er den underligste film jeg nogensinde har set? Haha. Alt var bare totalt syret. Karakterne, plottet, stemningen og den “historik” der var i filmen. Jeg sad helt målløs og undrende tilbage da jeg havde set den. Men den fangede sku’ alligevel noget i mig.

Mesteren: Den nye danske storfilm ‘Mesteren’ som jeg faktisk bloggede om forleden dag. Sindsyg smuk film, der virkelig sætter tankerne igang. Den berører nemlig nogle emner som vi allesammen kan relatere til. Og så er der en masse seje skuespillere med i filmen – blandt andet min bedste veninde Sus 😀 Hop lige ind og se den, ikk?

SYNG: Totalt nuttet tegnefilm og virkelig godt lavet. Det er noget xfaktor møder pixar-studios 😀 Jeg var kæmpe fan! Var inde og se den med min venindes 2 døtre og de var ellevilde. Et rigtig godt bud på en børnefilm som jeg tror vil være populær i mange år. Og så er der virkelig mange gode sange med i den 🙂

Har i set nogle af ovenstående film og hvad kan i anbefale?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

8 kommentarer

 • Sine

  Se at få set lion rigtig snart! Den er for vild!! Jeg græd ret meget og kunne bare hører resten af salen også græd plus den mand der sad ved min side!! Wooow! Moonlight er også en must film mest pga alt det filmiske i den! 🙂 god fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Årh hvor vildt, nu glæder jeg mig endnu mere 😀 Tror jeg skal ind og se den her i weekenden!
   Moonlight er hermed også på min tjekliste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg har set 6 ud af 8 (ikke de to danske) – og du kan virkelig glæde dig til dem alle, det er solid filmkunst, det dér! Og på så forskellige måder, hvilket bare gør det endnu federe 🙂
  Jeg tudede til Moonlight, og til Manchester by the Sea…
  Trainspotting T2 så jeg igår, og den er nok en af de bedste 2’ere jeg nogensinde har set! den er altså bare noget helt for sig selv (skynd dig at få set 1’eren, hør soundtracket, og så ind og se 2′ eren!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   WAUW! 😀 Hvor er det fedt at du er så film-engageret 😀 LOVE IT. Nu glæder jeg mig endnu mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LION er SÅ fantastisk! Når Jackie kommer på leje, så vil jeg virkelig også anbefale den. Jeg tudede flere gange under Jackie (og en enkelt gang under LION. Og jeg er normalt ikke typen der græder særlig ofte under film).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Uhhhh glæder mig seriøst meget til LION 😛 Jackie havde jeg helt glemt – den må jeg leje når den kommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan klart anbefale Hidden figures, hvis man er til lidt rumhistorie, stærke kvinder og kamp for (borger)rettigheder. Det er både en alvorlig og humoristisk film. Virkelig god 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ja præcis, den er også blandt de film jeg glæder mig mest til at se 😀 Juuhuu!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En travl søndag og nye sneakers..