• ···
Spontan kæreste-date hos Arndal Spa..

At se sin bedste veninde på det store lærred..

img_9794img_9798^^Billeder fra dette måneds COSTUME.

Det er en underlig størrelse, det der med at se en af sine absolut tætteste veninder på det store lærred i en biograf. Jeg har jo set hende på tv hundrede vis af gange – helt tilbage fra vi var børn, hvor hun spillede små-roller i tv serier som Anna Pihl. Og igennem de sidste 15 år, har der stort set ikke været afholdt et awardshow eller en prisuddeling, uden hun har taget scenen med storm i selskab med Danmarks største artister. Du kan heller ikke åbne et modemagasin, uden der typisk er en serie af modelbilleder eller et mini-interivew – sidste sommer havde hun sågar en hel Eurowoman forside! Men ligefrem at sidde der i en mørk biograf sal og se sin barndomsveninde blæst op på det store lærred – DET er fandme en vild følelse.

Kvinden jeg omtaler, hedder SUS WILKINS. Og jeg kan uden tøven fortælle jer, at hun er en af de mest hårdtarbejdende, ambitiøse og kærlige mennesker jeg kender. Samtidigt, er hun en af de mennesker jeg har kendt aller længst og som jeg har fulgt, lige siden hendes karriere tog sine spæde skridt. Men nu går det stærk, rigtig stærkt. Sus har netop haft spillefilms debut og er en af hovedrollerne i den nye danske film “MESTEREN”, hvor hun blandt andet spiller overfor Søren Malling. I onsdags var jeg inviteret til gallapremiere og fik dermed lov til at være en del af hendes store aften. Jeg er vildt stolt over at have været tilstede ved premieren på hendes første spillefilm og jeg er sikker på at det er noget vi vil kigge tilbage på med et kæmpe smil, når hun om nogle år har spillet med i utallige af slagsen.

Men hvordan føltes det så at se sin bedste veninde på film? Det er underligt. Og jeg indrømmer gerne, at jeg lige skulle vende mig til det. De første mange scener med Sus i centrum, kunne jeg slet ikke forholde mig til. Det var jo slet ikke Sus? Hendes stemme, hendes bevægelser, hendes personlighed – alt var væk. Og det skulle det jo også gerne være, i og med hun spiller skuespil (well done skat!) 😉 Men af en eller anden grund havde jeg slet ikke forebredt mig på det. Jeg tror min underbevidsthed hele tiden havde tænkt: “Nu skal jeg se en film med Sus”. Men det var ikke Sus jeg så. Det var derimod “Lai” som hendes karakter så fint er navngivet. Og det tog mig lige lidt tid at forstå. Men efter et par scener levede jeg mig fuldstændigt ind i filmen og glemte alt om at det var min dejlige, fjollede og festglade veninde der var på skærmen – men derimod en stærk kvindelig karakter som spiller en central rolle for filmens plot.

Jeg syntes i skal hoppe ind og følge Sus på instagram, hun hedder @SUSWILKINS. Der kommer nemlig til at ske rigtig mange spændende ting for hende de næste par år! Hendes spillefilm “MESTEREN” har som sagt lige haft premiere og d. 2. april udkommer Kanal 5’s nye krimiserie “GIDSELTAGNINGEN” som hun ligeledes spiller med i. Og til sommer kommer der en web-tv serie under navnet “YES NO MAYBE”. For ikke at tale om et hav af andre projekter som stadigvæk er for hemmelige til at jeg må blogge om det 😉

Alt det og meget mere, kan du få en bid af ovre hos Sus, hvor hun samtidigt deler dagligdags-glimt, billeder fra hendes mange modeljobs og selvfølgelig en masse kæreste-spam. Sus danner til dagligt par med sangeringen @FREJAKIRK som er mindst ligeså lækker, sej og talentfuld.
Power-couple? Det tror jeg vidst nok man kan kalde dem 😉

Herunder har jeg lige lagt en trailer ind for henholdsvis “Mesteren” og “Gidseltagningen”. Førstnævnte er i biograferne landet over netop nu og jeg kan varmt anbefale jer at tage ind og se den. Det er en virkelig smuk og stemningsfyldt film, som sætter utrolig mange tanker igang og skubber til nogle følelser vi allesammen kan nikke genkendende til. Og seriøst – hvor fucking spændende ser Gidseltagningen lige ud? Jeg ved allerede nu at det bliver min ny favorit serie. Har også lige smidt et billede ind jeg tog til premieren i onsdags. Jeg er seriøst verdens mest stolte veninde, det kan jeg ligeså godt erkende 🙂

img_8151

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontan kæreste-date hos Arndal Spa..