• ···
Tilbage i Kbh og et farvestrålende outfit..

Den populære blogger-brille..

Sponsoreret indlæg

skaermbillede-2017-03-06-kl-16-48-091. Gule aviator solbriller – 95 kr – HER.       2. Lyserøde solbriller – 140 kr – HER.      
3. Aviator briller uden styrke – 120 kr – HER. 

På ingen tid er det blevet populært at gå rundt med briller uden styrke – præcis som det var for 10-12 år siden 😉 Jeg husker tydeligt dengang jeg startede i “Mr Harris” som 15 årig og under min første Copenhagen Fashionweek iførte mig et par aviator-briller uden brilleglas i, haha 😀 Og nu er tendensen tilbage, hvilket @andershemmingsendk vidst også lige fik understreget igår, hold kæft det er sjovt altså! Og som den kliché af en blogger jeg er, har jeg selvfølgelig også erhvervet mig et par blogger-briller 😉 Dog ikke den klassiske med de gennemsigtige glas, men i stedet DENNE solbrille med gult glas. Jeg syntes det er ret sjovt at springe med på forskellige tendenser når de opstår – især når man kan lege med til en billig penge hos sider som ASOS. Så herover er links til forskellige billige “blogger-briller” hvis du gerne vil være med på noderne sammen med alle os andre 😉 Haha.

[ASOS Metal Square Aviator Sunglasses In Black With Yellow Coloured Lens]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indeholder affiliate links

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i Kbh og et farvestrålende outfit..