• ···
OPSKRIFT: FOOD BOWL MED LAKS OG SWEET POTATOS..

En travl søndag og nye sneakers..

Sponsoreret indlæg

img_0504skaermbillede-2017-03-14-kl-13-15-36skaermbillede-2017-03-14-kl-13-20-05Jeg kan umuligt være den eneste der bemærkede hvor helt igennem fantastisk vejr vi havde i weekenden 😀 For første gang i år, fik vi snerten af forår og det påvirkede mit humør i en sådan grad, at jeg fik dobbelt så meget ud af min søndag, som ellers normalt bliver brugt på vasketøj og serier under dynen. Jeg nåede både at (hold nu fast!): Køre en lang tur med min mor og søster, at vaske 2 maskiner tøj, tage billeder til 3 blogindlæg, mødes min min veninde + påhæng til kaffe, være på legepladsen med selvsamme familie, handle ind i Torvehallerne, løbe en tur på 6KM, lave sund aftensmad OG leje en film på Blockbuster 😀 SERIØST – kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så produktiv. Samtlige ting på min to-do blev krydset af, hvilket var en rigtig rar følelse at slutte weekenden af med.

Men en lang dag, kræver også godt fodtøj. Det ved vi allesammen! Og nu hvor vejret endeligt er blevet godt, ligger det lige til højre benet at hive de hvide sneakers ud af skabet. Dem du har passet på vinteren over og glædet dig til at gå foråret i møde med 😀 I søndags var jeg iført præcis sådan en slags sko, jeg fik nemlig for nyligt et par ECCO COOL 2.0 ind af døren. OG JA – jeg blev grebet lidt af stemning og droppede sokkerne, haha. Så ved man altså at foråret og sommeren er på vej 😉 ECCO COOL 2.0 er det nyeste skud på stammen, fra den danske skogigant. Navnet på skoene kommer af det “cooling system” der er i skoen, hvilket gør dem egnet til at have på i mange timer i streg.

Som den opmærksomme læser ved, har jeg været Ecco ambassadør i noget der ligner 3-4 år. Derfor skulle jeg selvsagt også have et par ECCO COOL 2.0 i garderoben og jeg valgte den i en helt clean hvid, da jeg syntes den stilren og afspejler den sneaker-tendens vi ser i markedet lige nu. Og så var jeg muligvis en smule påvirker af den tv-reklame de kører i øjeblikket med alle de der seje unge mennesker der bevæger sig rundt i byen helt tjekket og urban-agtige. Har i set den 😉 ? Det var der jeg spottede den hvide model for første gang. Er virkelig vild med den og der var faktisk 3 der spurgte på insta-story hvor den var fra, da jeg havde lagt en masse billeder og videoer ud fra vores tur på legepladsen i søndags.

Nu er det onsdag og vejret er ikke helt så godt som i weekenden. Men jeg er fortrøstningsfuld og jeg lever stadigvæk højt på den “forårs-følelse” jeg havde i søndags. De lyse sneakers er fundet frem fra gemmerne, sokkerne er pakket væk og nu mangler vi bare lidt kulør på anklerne 😉 img_0499img_0501skaermbillede-2017-03-14-kl-13-17-03


FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: FOOD BOWL MED LAKS OG SWEET POTATOS..