• ···
8 film jeg gerne vil se i biffen..

Følg hele min dag på insta-story..

img_0732Dengang jeg var meget aktiv på snapchat, lavede jeg indimellem nogle følg-mig-dage, hvor jeg snappede alt hvad der skete i løbet af en ganske almindelig dag 🙂 Og i elskede det! Men så kom jeg lidt fra det igen. Faktisk har jeg slet ikke været på snappen de sidste mange måneder, men er i stedet meget aktiv på instagram’s lignende funktion kaldet “story”.

Og igår der fik HENDE HER, så lige inspireret mig til at tage konceptet op igen 😀 Hun filmede nemlig hele sin sidste dag som løn-modtager og har også spammet os hele morgenen med sjove opdateringer og videoer fra hendes nye liv som selvstændig 😀 Så nu gør jeg hende kunsten efter, for jeg elsker selv at følge med i folks hverdagsrutiner, det er virkelig hyggeligt og meget “ægte”.

Så hop ind forbi min instagram – den hedder som altid @christinabarre. Indtil videre har der mest været opdateringer fra min dag på kontoret (hvor ovenstående billeder er taget – pæn opgang ikk?), men senere skal der ske nogle sjove og spændende ting 😀 Så gå gerne ind og følg med.

Med ønske om en dejlig weekend til jer allesammen <3

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 film jeg gerne vil se i biffen..