• ···
Mit lyserøde foto-spot på Vesterbro..

Lige for tiden..

img_9779Mit hyggelige kontor, hvor jeg bruger meget tid ^^

Jeg håber at i følger med inde på instagram, for der opdatere jeg ofte. Der har nemlig været en manglende tilstedeværelse på bloggen weekenden over. Eller. Jeg bloggede i lørdags – men jeg føler mig på en eller anden måde distanceret fra bloggen i de her dage, sådan rent mentalt. Ved ikke om det giver mening? Normalt blogger jeg meget fra-dag-til-dag i bedste dagbogsstil, men lige for tiden er hverken tiden eller overskuddet til det og så får jeg dårlig samvittighed. Lidt ligesom hvis du tager på ferie og har glemt at lukke et vindue. Det er ikke bare “ude af øje, ude af sind”. Det ligger ligesom hele tiden og ulmer, hvilket skaber en unødvendig stressfaktor.

Nåhhh.. Men nok om det 😉 Lad os i fællesskab catche lidt op. For det er nu en uges tid siden at jeg returnede fra Paris og der er sket en hel masse siden sidst: 

– Jeg har trænet røven ud af bukserne med Laura og Line. Der er nemlig kun 3 uger tilbage af vores forløb.

– Holdt møde med de seje Society B piger. Kæft mand, ville ønske jeg var en del af deres crew! #misundelse

– Spist spist spist.. Meget mere end hvad godt er! Både til damemiddag på Kvindernes Kampdag, på Fedtegreven med ‘Torsdagsklubben’, hos min veninde til xfaktor hygge i freadags og da jeg var til barnedåb i lørdags!! Det er som om, at efter jeg “åbnede for sluserne” i Paris, så er det virkelig svært at komme tilbage på det sunde spor igen. Og jeg ærger mig sku, for nu havde jeg jo lige tabt mig.

– Været fuld og på L.A. BAR på en torsdag. Apropos ovenstående! #vildungdom

– Taget en smuttur til Næstved for at deltage i dåben af min svigerinde’s lille søn. Og i samme ombæring blevet udspurgt ca 5 gange, hvorfor vi ikke snart skal have børn. Seriøst – ALLE mennesker burde læse det her indlæg forfattet af dygtige Emily Salomon. Det hedder “Takt og tone: potentiel graviditet”.

– Set ballet på Det Kongelige Teater sammen med Manden i lørdags. Jeg følte mig simpelthen så voksen og kulturel – især fordi vi kom direkte fra barnedåb, så Manden var helt dresset op i jakkesæt og slips, haha. Forestillingen vi så hed ‘Giant Steps’ og var virkelig fantastisk. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger en lørdag aften på at gå i teatret – WAUW!

– Haft verdens bedste søndag, hvilket jeg har tænkt mig at blogge om imorgen 🙂

– Lavet en lille konkurrence på bloggen, hvor jeg trak lod om lækkert gear til træningstasken. Den var i virkelig vilde med, så jeg må lave noget mere af den slags 🙂 Vinderen blev forresten: Emilie. Stort tillykke – du bliver kontaktet på mail!

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit lyserøde foto-spot på Vesterbro..