• ···
Følg hele min dag på insta-story..

MINE NYE ‘STAN SMITH BOLD’ MED PLATEAU SÅL..

Sponsoreret indlæg 

img_0826 img_0838[Adidas Originals Bold Double Sole White And Black Stan Smith Trainers]

Det er efterhånden et par år siden jeg sidst har haft et par Stan Smith sneakers i min garderobe. Jeg dyrkede det helt vildt da de først kom frem, men blev hurtigt en anelse mættet, da man så dem overalt i gadebilledet. For nyligt fik jeg dog nys om “plateau versionen” som hedder ‘Stan Smith Bold‘ og jeg har ikke kunnet få dem ud af hovedet siden. Jeg syntes den har et helt andet udtryk end den klassiske model og jeg elsker den klodsede plateau sål. Skoene koster 799 kr og kan købes HER.

Syntes i de er fede?

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg hele min dag på insta-story..