• ···
Lige for tiden..

Mit nye marmor sofabord, som jeg selv har været med til at designe..

Sponsoreret indlæg 

img_0364img_0279img_0325img_0349img_0380Sofabord Idé Møbler [HER]      Lyngby Vase Idé Møbler [HER]      Sofa Idé Møbler [HER]

Kan i huske at jeg tilbage i februar, brugte en fredag aften hos Idé Møbler? Jeg lavede en masse insta-story’s, fordi jeg var ude for at hente mit nye sofabord og i var skide nysgerrige efter hvordan det så ud 😀 Haha! Her er det famøse sofabord så. Og bevares – jeg har ikke selv designet det fra bunden. Men ude hos Idé Møbler kan du “customize” rigtig mange af deres møbler. Så f.eks. dette sofabord – der har jeg valgt den standard model der hedder “CROSS” og så har jeg efterfølgende selv valgt hvilke typer ben og bordplade det skulle være. Sindsygt smart at man på den måde kan kreere sine egne møbler 🙂 Det samme gør sig gældende med mange sofaer, stole osv. Man kan dog kun gøre det i en af deres 36 butikker og ikke på webshoppen (som dog også har mange fine ting, prøv f.eks. at tjek DET HER bord ud, det havde jeg formentligt valgt hvis jeg ikke havde designet mit eget).

Mit nye sofabord 80 x 80 og 48 cm i højden 🙂 Da vi har en forholdsvis stor sofa (som du faktisk kan se HER), har vi også behov for at sofabordet har lidt volume. Ellers forsvinder det fuldstændigt, hvilket var tilfældet med det gamle vi havde. Materialet var jeg slet ikke i tvivl om, jeg faldt nemlig pladask for den mørke/sorte marmor plade. Som så ikke er ægte marmor 😉 Bordet vejer kun 12 kg og er super nemt at flytte rundt på. Gud ske tak og lov, for jeg slæbte det selv hele vejen op på 5. sal.

Hvad syntes i om det 😀 ?

[KLIK HER for at tilmelde dig Idé Møblers nyhedsbrev]

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Det er rigtig pænt! Må jeg spørge, hvad I har givet for det? Min kæreste og jeg er selv på udkig efter nyt sofabord nemlig 🙂
  Er gulvtæppet fra Søstrene Grenes nye kollektion? Det var kun tilbage i rød da jeg kom derud, øv, men det der er pææænt! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Lise,

   Du kan se prisen på bordet ved at klikke på linket og så kommer der et par hundred kroner oveni alt afhænig af hvilken kvalitet du vælger bordplade og ben i 🙂 Mindes at vores kostede omkring 2500 kr, men er ikke sikker.

   Tæppet er et gammelt Ellos tæppe 🙂 Det minder faktisk ikke rigtig om det fra søstrene grene når man ser det i virkeligheden for det er meget tykkere og i en helt anden kvalitet 🙂

   Og tak for din søde kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige for tiden..