• ···
Fineste lyserøde jakke fra ASOS ..

MIT VÆGTTAB MÅNED 2 : FORLØB HOS LINES LIVSSTIL ..

img_8168Så har jeg endnu engang været til måling/vejning hos Line i forbindelse med vores træningsforløb 🙂 Vi har nu været igang i 2 måneder og har kun marts måned tilbage sammen med Line, inden vi atter skal stå på egne ben. Jeg indrømmer gerne at jeg var en smule nervøs over denne her vejning – den sidste måneds tid har ikke ligefrem været nem for mig: Ystad tur, ferie på Gran Canaria og stor fødselsdagsfest med alt for meget alkohol, er bare nogle af de begivenheder der nemt kan spænde ben for et vægttab. Men jeg har knoklet og jeg gjort mit bedste hele vejen – også selvom der har været langt flere cheat-days end hvad godt er 😉 Men ihhh det har været en kamp at overholde kostplanen!

[LÆS INDLÆGGET OM MIN FØRSTE VEJNING HER]

Men lad os komme til sagen og kigge lidt på hvordan det er gået 🙂 Siden sidst har jeg smidt yderligere 2 KG, hvilket jeg er rigtig tilfreds med. Det vil sige jeg at jeg er nede og veje 65 kg nu. Kigger vi på målebåndet (som jo klart er det vigtigste) er der røget hele 7 cm – WAUW! Det begynder virkelig at ligne noget nu 😉 Herunder kan i se mine samlet resultater. Ikke nok med det så er min fedtprocent også faldet en hel del og jeg nærmer mig det stadie der kategoriseres som “fitness”.

Jeg er super stolt og glad for mine resultater 🙂 Men mine målinger er jo ikke alt, det handler ligeså meget om de resultater man kan se i spejlet. Min krop er blevet væsentligt mere stram, tonet og stærk. Jeg har fået mange flere muskler (som jo også vejer) og så er min kondi bedre end nogensinde før. Det er så fedt at mærke hvordan man rykker sig fra uge til uge hvad angår træningen og kan presse sig selv meget mere end da man startede 🙂 Igen kan jeg kun sige at jeg aldrig var nået hertil uden Line. Hun er virkelig den bedste personlige træner man overhovedet kunne drømme om! Så nu er det bare med at nyde den sidste måned i hendes selskab og så give den fuld gas, så vi lige kan få presset de sidste resultater ud af vores træningsforløb 🙂 Jeg er fandme spændt på at se mine før/efter billeder om en måned. 

skaermbillede-2017-03-02-kl-13-56-47

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

14 kommentarer

 • Wauw altså!! Du er bare så sej, og jeg er vild med at træne jer – det er altid en fest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Lender

  Sindssygt sejt gået! Er mega fan af hvor seje du og Lau er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Christina, vildt sejt gået! Jeg bor lige klods op ad Repeat og overvejer at skifte for nemhedens skyld – synes du det er et godt center? Jeg er ved at få lidt lange løg af FW hvor man nærmest skal stå i kø for at træne OG komme i bad:)
  Kh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg syntes det er SÅ GODT 🙂 Kan varmt anbefale det! Har selv meldt mig ud fa FitnessDK og fortsætter derfor i Repeat selvom vores træningsforløb med Line stopper.. Jeg kan seriøst kun sige: GØR DET! 😀 Det er verdens fedeste center!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godtgået

  Stærkt gået! Hvor mange kalorier har i måtte indtage om dagen? Og har der været forskel på dage med træning og uden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Vi har forsøgt at holde os til 1500-1600 kalorier om dagen 🙂 Og det er uanset om vi har trænet eller ej. Vi træner ca 4-5 gange om ugen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej Chris! Fanme godt gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil egentlig gerne høre om der er et bestemt formål med jeres træningsforløb? Er det vægttab/livsstilsændring?? Og har du nogle mål ift. vægt, centimetermål og fedtprocent?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Maria,

   Uhhh jeg har MANGE mål faktisk: Bedre kondi, få en stærk/stram krop, sundere livsstil og bedre spisevaner.. I forhold til det mere kosmetiske, så har vægttab helt klart også været et stort ønske – i starten drømte jeg om at komme ned på 60 kg som jeg vejede førhen.. Men jeg har taget så meget på i muskler nu, at jeg ikke tror det kan lade sig gøre faktisk 🙂 Så jeg fokusere i stedet på de centimeter jeg smider rundt omkring på kroppen og de resultater jeg opnår sådan all over.. 🙂 I forhold til fedtprocenten, vil jeg gerne ned i det segment er hedder “atlet” – der er ikke så lang vej endnu, så et burde kunne lykkeds. Så skal min fedtprocent bare nedunder 21 🙂

   Håber det gav dig svar på dit spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er dig og Lau bare mega seje! Det er simpelthen så motiverende at følge med i jeres udvikling!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste lyserøde jakke fra ASOS ..