• ···
10 TING JEG HAR OPTUR OVER..

MIT VÆGTTAB MÅNED 3 : SLUTRESULTATER! FORLØB HOS LINES LIVSSTIL ..

img_1618Så kom dagen, hvor vi havde sidste træning med Lines Livsstil. De 3 måneder er fløjet afsted, fra vi havde vores første træning lige efter nytår. Det er helt mærkeligt at tænke på at det er slut nu! Og tanken om at vi fra nu af er på egen hånd, gør mig mega trist og vemodig. For hold nu kæft, hvor har vi haft nogle sjove, hårde og seje træninger. Jeg vil savne Line SÅ MEGET!! Hendes vejledning og opbakning har seriøst været altafgørende og har givet mig et helt nyt syn på træning og sundhed.

Idag lagde vi ud med at blive målt og vejet. I kan se alle mine resultater nedenfor! Jeg har sku tabt mig 5 KG og har i alt smidt 28,5 CM fordelt rundt på kroppen. Efter vores måling/vejning skulle vi løbe en coopertest, ligesom vi gjorde den allerførste dag vi mødtes med Line og her havde jeg ligeledes forbedret mig. Herefter valgte vi at hoppe i bad, for Lau og jeg havde inviteret Line på en bid morgenmad så vi lige kunne hygge og runde forløbet af på en god måde.

Jeg er sindsygt stolt af mine resultater. En ting er hvad i kan se i skemaet at jeg har tabt. En anden ting er, at min krop ser HELT anderledes ud. Det er så vildt! Jeg er meget slankere, stærkere og mere tonet end før. Og så er jeg gået 2 bukse-størrelser ned og kan ikke passe halvdelen af mit tøj, haha. Men min grundform er også bare blevet markant bedre og så er jeg stærkere end nogesinde før. Jeg er pludselig oppe og kan løbe 8-10 km på en god dag og min træningsglæde vil ingen ende tage. Det lyder måske kliché, men jeg føler mig som et helt nyt menneske. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så meget overskud og energi og det skyldes klart min træning. Kigger man på kosten er jeg også blevet meget mere bevidst om hvad der er godt og skidt for min krop. Det er knap så “hårdt” at leve sundt og varieret, som det var for bare 3 måneder siden. Og så har jeg fået smidt alle mine usunde takeaway vaner ud af vinduet og har skåret ned på mit alkohol indtag. Hvilket min krop takker mig for 😉

Alt i alt må jeg bare konkluddere at mit valg om at gå i træningforløb med Line er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Det har seriøst været alle de hårde træningstimer værd! Og hvis ikke det var fordi Line er en møghamrende travl dame, havde jeg glædeligt fortsat mange måneder endnu. Så til alle jer der sidder derude og overvejer hvorvidt i skal ændre jeres livsstil: GØR DET! I vil seriøst ikke fortryde det. Man har kun 1 liv og 1 krop, så hvorfor fanden ikke passe på den? Træning og sund kost øger din livskvalitet på så mange niveauer og når man står ved målstregen og har opnået en masse gode resultater, er det den fedeste følelse og en kæmpe personlig sejr.

Når det er sagt, stopper jeg selvfølgelig ikke her. Jeg har stadig et par mål og resultater jeg gerne vil nå – men det tænker jeg at skrive mere om i et andet indlæg 🙂 Og så skal jeg lige tage en dyb indånding og beslutte hvorvidt jeg vil dele min før/efter billeder. Det er egentligt ikke fordi jeg ikke er “stolt” af dem – for det er jeg. Jeg føler bare det er en smule grænseoverskridende, så i må lige bære over med at jeg tager lidt tilløb 😉 Måske er det i virkeligheden mest bare “før-kroppen” jeg har det stramt med at ligge på nettet, haha 😀 For det er fandme ikke et kønt syn!

skaermbillede-2017-03-30-kl-15-17-02

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

13 kommentarer

 • Line

  Jeg var lige inde at læse indlægget her igen for at finde inspiration til eget genoptræningsprogram efter skade og bliver simpelthen nødt til at sige, hvor vilde de resultater altså er. 9 centimeter på taljen! Det er jo for vildt 🙂 Og du stråler på dine billeder, dit slanke,sunde, stærke siv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikala

  Det så vildt flot 🙂 det gode i dig er du har fundet vejen og viljen 🙂 derfor det flotte resultat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan du sende et link til den Adidas trøje du har? :)) Eller hvad hedder modellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg har desværre ikke noget link og jeg ved ikke hvad den hedder, for har klippet mærket ud. Men jeg købte den i Sportmaster på Strøget i sin tid 🙂 Det vel godt og vel 4-5 måneder siden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Årh manner !! Hvor du sej det samme er Lau, tjekkede også lige hendes blogpost!! Det er så mega godt gået, og ville være så fedt også at se dine før og efter billeder, du så sikkert ligeså godt ud før😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tak, hvor er du sød 🙂 Jeg overvejer stadig om jeg har mod på at dele dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  For det første, kæmpe tillykke med de fantastisk resultater! Har været spændende at følge med i processen og har faktisk motiveret mig til at begynde at løbe, hvilket er en ENORM sejr jeg længe har kæmpet med.
  Når det er sagt, havde det været super fedt hvis du ville dele dine tanker, oplevelser m.m. Omkring transitionen fra forløbet til at være på egen hånd, jeg går ud fra at du tænker at bevare resultaterne så godt så muligt, men hvordan gør man det når man ikke har forpligtelsen over for din træner og måske Laura, som også selv skal i gang med at finde sin egen balance uden træner? Bare et lille ønske herfra 😊 Keep up the good work💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Sille. Tak for din søde kommentar 🙂 Jeg bliver så glad og stolt, når du skriver at jeg har været med til at motivere dig til at komme igang med at løbe, WAUW! 🙂 Og rigtig fed ide at blogge om selve “skiftet” fra at være i forløb til at være på egen hånd. Det vil jeg helt klart gøre 🙂 Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GODT GÅET CHRIS!!! Fanme seje resultater. Du kan dælme godt være stolt af dig selv. Det kræver sgu rygrad at holde sådan en omgang ved lige, og det må man sige du har gjort. Både du og Lau er enormt inspirerende hvad angår træning (ja også en masse andet, selvfølgelig), men virkelig godt gået. Du ser bragende godt ud!

  Jeg gad godt se dine før/efter billeder. Pyt med hvordan din krop så ud før.. det var jo dén som var udgangspunktet, og sådan ser du jo ikke ud mere (tænker jeg, udfra det du skriver) Desuden synes jeg at før/efter-billeder er en kæmpe inspiration til, at man selv får nosset sig afsted 😉 Så hit med dem! Haha.. Ej..

  BARE PISSE GODT GÅET ALTSÅ!!! 👊🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Tusind tak verdens sødeste Mille <3 Sikke en herlig besked!
   Jeg kan sagtens ende dig før/efter billederne hvis du vil se dem 😉 Men jeg overvejer stadigvæk lige om jeg har mod på at dele dem offentligt, hehe.
   Kys på dig og god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Seje stærke Christina – superflotte resultater! Jeg kæmper selv med at nå helt i mål med at komme af med min vom. Og efter et personlig træner-forløb for 10 mdr siden valgte jeg at lægge før-og-efter-billeder op. SYGT grænseoverskridende. Især pga min (stadig) tydelige ‘vom’. Men meget var sket og man skal sgu også bare sige Fuck den jantelov og være stolt af sine resultater. For hey, det der før-billede: dét skal man jo aldrig tilbage til, vel? 😉
  Anyways, du er sej og tillykke!

  Hilsen en trofast følger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Mie,
   Tak for din søde besked – og STÆRKT GÅET! 🙂 Hvor er det sejt at du har været i forløb og har tabt dig. Og ikke mindst at du har større nosser end jeg har, med hensyn til at dele billeder 😉 Er glad for at du er en trofast læser og endnu engang tak for din kommentar 😀 Kram Chris

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG HAR OPTUR OVER..