• ···
Mit nye marmor sofabord, som jeg selv har været med til at designe..

OPSKRIFT: FOOD BOWL MED LAKS OG SWEET POTATOS..

img_0467Jeg er helt vild med fænomenent “BOWLS” som er blevet ret populært herhjemme efterhånden 🙂 Egentligt super simpelt: du mixer bare en masse lækre ingredienser i en skål/bowle, gerne så ingredienser ligger opdelt. Det er både virkelig lækkert og så er det en ret som er nem at gøre appetitlig for øjet også. Syntes f.eks. den egner sig godt når man har gæster, fordi man nemt kan portionsanrette det og få det til at se lækkert ud 🙂 I søndags lavede jeg en version med koldrøget laks og den smagte vanvittigt godt. Så her får i lige opskriften. Men man kan vitterligt putte hvad som helst i, det er kun fantastisen der sætter grænserne. Brug evt google eller pinterest til at få ideer/inspiration 🙂

MIN BOWL BESTOD AF:

Quinoa til at skabe en god ‘bund’ i bowlen.
Sweet potatoes, squash og grønne bønner stegt på panden.
Æble tern og sesam frø tilføjes ovenstående de sidste 2 minutter.
Laks, Avokado og Edamam bønner ligges ovenpå.
Hakket mandler og et skvæt soya til at slutte af på.

VOILA! Bon appetit 😉 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Jeg er så stor fan af giga sweetpotatoes i Fakta pt., for de er ofte så dyre uden for sæson, men nu er de tilbage 😀 Jeg og min kæretse vejede en for sjov dernede på deres vægt – 786 gram for 10 kroner 😀 Det dur sgu.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Haha sygt nok 😛 Men det smager jo seriøst også vanvittigt godt og man kan bruge dem til SÅ MEGET! 😀 Jeg føler også jeg kan leve af dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye marmor sofabord, som jeg selv har været med til at designe..