• ···
Rejsevideo fra Gran Canaria og charmen ved en anderledes måde at rejse på..

Spontan kæreste-date hos Arndal Spa..

skaermbillede-2017-03-09-kl-14-20-30img_8053skaermbillede-2017-03-09-kl-14-21-57img_8041skaermbillede-2017-03-09-kl-14-23-45Onsdag i sidste uge, dagen inden jeg rejste til Paris, havde Manden og jeg aftalt at tage på date. Det er altid dejligt lige at bruge en rum tid sammen, inden man skal være adskilt i en forlænget weekend 🙂 Og jeg havde et gavekort liggende til Arndal Spa, som vi nu endelig havde anledning til at få brugt 🙂

Arndal Spa ligger i Store Kongensgave i hjertet af København og er derfor et perfekt getaway for os, hvis vi skal koble af uden at gøre en dagstur ud af det. Vi bookede tid til en behandling ved navn Love & Champagne hvor man får 55 minutters afslappende kropsmassage i et par-behandlingsrum og bagefter kan slappe af i spa-området med champagne og frisk frugt. Massagen var så sindsyg god, både Manden og jeg var enige om at det var noget af det bedste massage vi længe havde fået. Så afstressende og meget tiltrængt for os begge to. Deres behandlere er super dygtige og behagelige!

Efter vores behandling slappede vi af i det lille hyggelige spa-område, som blandet andet har varmvandsbassin, sauna, dampbad og et chill-out område. En perfekt lille oase, godt gemt under byens larmende gader. Havde vi haft lidt bedre tid, ville jeg gerne have været oppe og træne i Arndal’s hyggelige fitness center, men det må blive ved næste besøg. Da vi havde spist vores frugt og drukket vores bobler, hoppede vi nemlig videre til en bid mad ude i byen, inden vi afsluttede aftenen med en tur i biffen 🙂 En aldeles perfekt og hyggelig onsdags-date.

[LÆS MERE OM ARNDAL SPA HER]

OBS: Gavekortet er modtaget i gave. 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

 • Rikke

  Lækkert! Og så flot en badedragt. Hvor er den fra?
  P.s. Så fin en slå-fejl med “Store KongensgaVe”. Indlægget emmer jo også af forkælelse og gaver 😀 Måske man faktisk bare skulle sige sådan om alle gader.. Skindergave.. Istedgave.. Så FINT, når man elsker København jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hahaha hvor sjovt, havde jeg slet ikke set 😛
   Det er en gammel Zara badedragt faktisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsevideo fra Gran Canaria og charmen ved en anderledes måde at rejse på..