• ···
5 x søndagsoptur og et outfit ..

ALT ER LOVE SWEATSHIRT OG NOGET OM SERIER..

img_2498 img_2499 img_2500 img_2501“ALT ER LOVE” sweatshirt fra Word Collection [BESTILLES HER].

Okay! Vi er simpelthen nød til lige at snakke om det første klip fra SKAM sæson 4 😀 Selvsamme røg online idag kl. 12:28 inde på skam.p3.no. JEG ER TOTALT SOLGT! Seriøst, jeg fik kuldegysninger da “None of dem” bragede ud af mine højtalere – det er en af mine yndlings Robyn sange. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen: produktionen og dertilhørende musik er så spot on. Og alt ved det 7 minutter lange klip, levede op til mine forventninger. Jeg var helt solgt! Nu har jeg dog besluttet ikke at smugkigge på hjemmesiden mere, før det fulde klip kommer på fredag. Jeg kan bedre lide at se afsnittene i fuld længde 🙂 Meeeeen måtte lige have mit lille SKAM fix tidligere, nu hvor det er premiere dag 😉 Og som den fangirl jeg er, havde jeg selvfølgelig iklædt mig min nye “ALT ER LOVE” sweatshirt fra danske @word.collection. Man skal aldrig gå ned på fan-merch, haha 😉

Om et øjeblik har jeg fri fra arbejde og så bliver jeg hentet af min lillesøster. Vi har planer om at løbe en lang tur rundt om Damhussøen og bagefter lave lidt lækker sund mad hjemme hos hende. Og så håber jeg at jeg kan overtale hende til at se GIRLS sammen med mig, for det er jo mandag og jeg kan næsten ikke vente til jeg kommer hjem i aften 😀 Er også lige startet på “Dead girls don’t lie” på Netflix, så den kunne vi måske også se videre på. Åhh alle de serier 😀 Tænk hvor meget fritid jeg ville have, hvis jeg ikke var serie afhængig 😉 Haha! Alternativt skulle jeg måske bare lade fjernsynet være slukket og bruge lidt kvali-tid med miniversionen af mig selv.

God aften søde bloglæsere <3

 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • Kristina

  Hvor var det bare skønt st se Evak så lykkelige <3 Må de have lov til at fortsætte sådan (og ikke ende ud i drama som nogle tror!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har ledt lidt indlæg igennem – men kan ikke se, at du har skrevet om hvor du har erhvervet dig dit shellac udstyr henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Maria,
   Det er købt igennem en jeg kender, desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej 🙂
  Hvor kan du se SKAM henne på fredag? Så vidt jeg kan læse mig frem, viser DR 3 afsnittene om søndagen klokken 21? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   HVis du skal se det på fredag skal du enten gøre det på Yousee’s app (kræver du er kunde hos dem) eller direkte på NRK, men så skal du ind og ændre din IP adresse så det ligner du er i Norge 🙂 Og ellers kan du vente til søndag, hvor det vises på DR3.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 x søndagsoptur og et outfit ..