• ···
INVITATION: MAJ FESTIVAL I NØRGAARD (IDAG!) OG NOGET OM EN SEJ LIMITED VINTAGE JAKKE..

DE STØRSTE MISFORSTÅELSER OM MIG + DAGENS OUTFIT MED ET PAR SEJE SOKKER ..

Sponsoreret indlæg

img_3504Jeg kom idag til at snakke med en kollega om de største og mest gængse “blogger misforståelser” der findes. Som ofte kommer til udtryk i form af specifikke “fordomme” om bloggere og det liv man (tror) alle bloggere lever. Og det er der jo efterhånden skrevet mange indlæg om 😉 Men så kom jeg til at tænke over, hvilke misforståelser der ofte er omkring mig. Både som bloggeren BitteBitte og som privatpersonen Christina. Og det fik mig faktisk til at grine lidt, så nu deler jeg lige 10 af de misforståelser der ofte går igen 😀 Bidrag endelig til listen, ved at smide en kommentar.


Misforståelser om Chris: 

– “Så du lever af at være blogger, eller hvad?”
Mange mennesker – og ofte den ældre genereation – tror at jeg sidder på Blogges Delight kontoret fordi jeg er blogger og lever af det. Det kan indimellem være svært at forklare dem at mit fuldtidsjob som Community Manager og min “hobby”med bloggen er 2 forskellige og adskilte ting.

– “Du elsker bare kort hår, du har altid enten pagehår eller drengefrisure?”
Jeg er da fan af mit pagehår, men tro mig når jeg siger, at jeg ville dø for at få en kraftig, lang og smuk manke (Som HENDE HER). Desværre stopper mit hår konsekvent med at vokse når det rammer skuldrene. No shit – det KAN ikke blive længere.

– “Du skal vel have børn i overmorgen, i har jo været kærester i 6 år”.
Her kan jeg (igen) referere til Emily’s glimrende indlæg: “Takt og tone -potentielt graviditet”.
Det indlæg er en genistreg!

– “Dig og Laulaubaubau er da søskende? Er i ikke?”.
Jeg kan slet ikke selv se det, men mange læsere syntes at vi ligner hinanden og vi er ofte blevet spurgt om vi er søskende. Jeg kan slet ikke se ligheden, udover at vi måske har samme type energi og indimellem deler samme smag i tøj. Men måske er jeg gal på den? Minder vi om hinanden?

– “Godt gået at du har sådan et spændende job, når du aldrig har taget en uddannelse”.
At være elev – f.eks. i detailbranchen – er faktisk også en uddannelse. Den tager 2 år og du går på skole undervejs og er til eksamen ligesom alle andre. Så jo – jeg har faktisk taget en uddannelse. Du kender den bare ikke, fordi en erhversuddannelse i manges øjne ikke er ligeså fancy 😉

– “Du skriver dine indlæg virkelig hurtigt, der er tit tastefejl.”
Det er faktisk bare stave og komma fejl 😉 Jeg er lige på grænsen til ordblind, men jeg prøver så godt jeg nu kan. Så i behøver faktisk ikke at kommentere på det hele tiden! 😉

– “Er det fordi du er høj, at du aldrig går i stiletter?”
Jeg har altid stiletter på når jeg til fest/i byen, men ofte er det mørkt om aftenen og så får jeg ikke taget billeder. Derfor er de billeder i ser af mig ofte taget i dagligdagssituationer og der har jeg altid sneakers på 😉 Så nej – så høj er jeg altså heller ikke. Og jeg ELSKER stiletter!

– Mit efternavn! 
Det udtales Barré. På fransk. Derfor apostroffen over e’et. Rigtig mange siger “BARE”. Altså, som i: “Jeg går bare lige ud med skraldet”. Jeg hedder BARRÈ!!!!

– “Har du stjålet en andens cykel? Du har barnesæde på?”.
Nope. Jeg har bare rigtig mange veninder med børn, som jeg indimellem er så heldig at få lov at hente i institution. Og det er sku både nemmere og hyggeligere med barne-sæde på 🙂

– “Du er vildt god til at lave mad og finde på spændende retter som du viser på din story?”. 
Den kan jeg sku ikke tage på min kappe, det er takket være Aarstiderne 😉


I får også lige et par links, til de ting jeg er iført på billederne 🙂
(Reklame links)

Sko Adidas [HER]      Strømper Asos [HER]      Jakke Asos [HER]      Bluse Mads Nørgaard [HER]
Bukser Tommy Jeans [Alternativ HER og HER]      Øreringe Jane Kønig [HER]     

skaermbillede-2017-04-26-kl-19-19-55img_3553img_3501skaermbillede-2017-04-26-kl-19-18-21 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

12 kommentarer

 • Hahah, åh, min kæreste og jeg har også været sammen i 6 år og bor ikke sammen – jeg kender gódt de der kommentare 😀 Og der er ingen tvivl overhovedet om, det skal være mig og ham for evigt, men det betyder ikke man skaaal have travlt. Jeg er 26 mand B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Alle mine veninder har altid fulgt alverdens bloggere, hvilket ikke rigtigt tiltalte mig, da jeg så mange som værende “lidt for perfekte”. Jeg fandt din blog gennem en tilfældig søgning for et års tid siden og fulgte kort tid efter laulaubaubau, – I ER SIMPELTHEN FOR HERLIGE (og nu skal du naturligvis ikke tro, at jeg ikke synes I er ikke-perfekte) I er så nede på jorden, men alligevel hammer cool! Jeg tager mig selv i at købe jeres outfits, gemme jeres billeder som inspiration og grine højlydt af jeres insta-stories.
  Tusind tak for en dejlig, naturlig blog Christina! Ha’ en dejlig weekend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Sikke en skøn kommentar Emilie, hvor er du bare sød! 🙂 Det er jeg rigtig glad for at høre. Jeg prøver også virkelig at lade min personlighed skinne igennem, så det er jeg glad for at du har lagt mærke til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har altid troet at laulau og Emilie var tvillinger- dog aldrig dig og laulau. Har de ikke engang haft en blog sammen? Man ser dem aldrig sammen mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det var der MANGE der troede (inkl mig, før jeg kendte dem, haha) 😉 Deres blogs hed også “Twinnies” dengang – netop fordi de mindede så meget om hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Jeg synes, du er vild skøn! <3 Har aldrig tænkt over, at du skulle lave flere stavefejl end så mange andre – og ja, jeg synes også, at du og Lau minder om hinanden 🙂
  Fortæl lige "en ældre" kvinde her, hvad en Community Manager laver, bitte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Mange tak 🙂 Hvor er du bare sød! Og sjovt at du (også!) syntes vi minder om hinanden 😛

   Jeg er jo “Blog Community Manager” herinde og i store træk vil det sige at jeg har ansvaret for vores Community af bloggere 🙂 Det vil sige jeg sidder som ansvarlig for de bloggere der er på kontrakt herinde, det vi kalder “premium” bloggere 🙂 Det er lidt ligesom når skuespillere og sangere har en agent – så har bloggerne en “blogger-mor” (mig), som skal sørge for at de er glade og tilfredse, samt at de passer deres ting 🙂 Så der er meget arbejde i at hjælpe og vejlede vores bloggere – f.eks. med brand strategier osv. Samtidigt sidder jeg også og rekruterer nye bloggere ind i netværket og står for alt det kontraktmæssige. Og så er der alle ad-hoc opgaverne som at stå for alle sociale arrangementer og forskellige projekter som vi løbene er involveret i. Jeg er også med til at opstarte nye netværks hos Bloggers Delight og rekruterer blogs til disse (f.eks. Society B, Looklab, The Bloke og Blog Splash)..

   Sååå… Det er faktisk ret mange forskellige ting jeg laver 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Christina. Jeg har egentlig aldrig tænkt over de ting du skriver her, men jeg kan huske at da jeg i starten “opdagede dig” troede at din energi var sådan lidt falsk? Det skal ikke lyde negativt, for idag er jeg en fast læser og synes du virker meget nede på jorden (og ægte energisk :-D), men jeg tror det har noget at gøre med måden som blogland efterhånden er blevet – set udefra. Det skal ikke lyde som en hetz mod alle bloggere, men jeg (og mange jeg kender) kan godt nogle gange føle lidt at man bliver lidt et produkt, fordi mange blogs/bloggere har brug for os læsere til at køre rundt. Så jeres image skal måske bevares fordi i er blevet en virksomhed (derfor tænkte jeg din energi var falsk – et image). Og samtidig er man som læser lidt en “fan”, hvor bloggeren er idolet. Efterhånden som man følger en blog, synes jeg at mange får en til at føle sig glemt som læser – bloggeren får måske lidt storhedsvanvid, fordi de bare kører med klatten. De vil gerne have feedback, læsere, kommentarer, osv, men gider ikke svare på læsernes egne spørgsmål, kan hænge folk ud på instagram og få en masse opbakning af sine andre ’fans’, svarer semi-nedladende til ikke-onde spørgsmål osv. – selvom det jo faktisk er læserne som gør at deres blog kan køre rundt. Anyways – min pointe er, at sådan synes jeg slet ikke du virker. Jeg synes at du med din energi virker nede på jorden, og så ligner du bare heller ikke alle de andre. Og det er én misforståelse jeg havde, som har proved me wrong! Heldigvis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   WAUW! Tusind tak Alberte. Både fordi du tager dig tid til at skrive sådan en lang kommentar, men også for dine søde ord og ros 🙂 Det sætter jeg stor pris på! Jeg prøver nemlig altid at være 100% mig selv, både på bloggen og virkeligheden. Rigtig god weekend til dig, og tak fordi du sender mig hjem fra arbejde med et smil på læben 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte

   Selv tak!! Det så fortjent. Specielt når man tænker på at bloggen ”kun” er din hobby, og ikke din fuldtidsbeskæftigelse. Også god weekend til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Virtuelle krammere til dig og god mandag :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INVITATION: MAJ FESTIVAL I NØRGAARD (IDAG!) OG NOGET OM EN SEJ LIMITED VINTAGE JAKKE..