• ···
Ny kjole og halvvejs igennem weekenden..

Her skal du søndags-shoppe idag..

Sponsoreret indlæg

Jeg var et smut i Lyngby for at hente Manden fra arbejde igår og skulle samtidigt ordne lidt shopping og forskellig indkøb. Lyngby Storcenter har nemlig TREND DAYS hele weekenden og der er derfor massere af rabatter at hente i mange af deres forskellige butikker.

TREND DAYS er et tilbagevendende event, hvor der er fokus på stil og god smag 🙂 Hele weekenden har man kunne vinde lækre goodiebags når man besøger centeret (man skal bare spidse øre, når de snakker over radioen i centeret) og så er der en håndfuld endnu større konkurrencer hvor der blandt andet udloddes 8 cykler og et kæmpe rejsegavekort. Til de nysgerrige kan man modtage styling tips på Lille Torv og få massere af smagsprøver på Globe Torvet som f.eks. lækre oste, tapas og vin. Og så er der modeshows 3 gange om dagen som showcaser styles fra centerets mange butikker. Centeret er pyntet op med turkis balloner ove alt og på din vej rundt møder du glade ansigter der deler gratis chips, drikkevarer, magasiner og andre snacks ud – gratis.

Men jeg var der nu mest for de gode tilbud og rabatter 😉 Der er nemlig rigtig mange gode mode og livsstils butikker i Lyngby Storcenter, som jeg holder af at handle i. Og mange af dem havde særlig tilbud i anledningen af TREND DAYS. Men uanset om du skal shoppe tøj, bolig, legetøj, bøger eller kosmetik, så kan det godt betale sig at kigge forbi idag. Nu var det bare lige lidt nyt til garderoben jeg var på udgik efter 😉 Jeg havde derfor følgende butikker på min to-do, som altid er dem jeg besøger når jeg er i Lyngby:

DE BEDSTE MODEBUTIKKER:
Baum und Pferdgarten
Companys
H&M (Trend)
Idé Nyt
Invasion
Monki
Sand Cph
Selected Femme
Tiger of Sweden

Lyngby Storcenter har åbent fra kl. 10-17 idag, så du kan stadigvæk nå forbi TREND DAYS. Inde på deres facebook event kan du følge med i nogle af de ting der kommer til at ske her i løbet af søndagen. Men ellers er det bare at stikke hovedet forbi og lade sig inspirere af de mange tilbud, trends og konkurrencer 🙂 Centeret har altid en hyggelig og meget “rolig” stemningen om søndagen, så det er en god dag at shoppe på. Og så er der gratis parkering, hvilket heller ikke er helt dårligt 😉

skaermbillede-2017-04-01-kl-23-20-09img_1858img_1840img_1853skaermbillede-2017-04-01-kl-23-20-26img_1841skaermbillede-2017-04-01-kl-23-19-53img_1864img_1803Find Lyngby Storcenter på deres INSTAGRAMFACEBOOKHJEMMESIDE 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kjole og halvvejs igennem weekenden..