• ···
DU KAN VINDE MINE NYE SOLBRILLER..

INVITATION: MAJ FESTIVAL I NØRGAARD (IDAG!) OG NOGET OM EN SEJ LIMITED VINTAGE JAKKE..

img_3929skaermbillede-2017-04-28-kl-11-34-41Som nogle af jer så inde på insta-story igår, var jeg et smut forbi Sidsel inde hos Mads Nørgaard, som efter en smule overtalelse sagde ja til at sælge mig en af deres nye seje limited edition vintage jakker en dag før tid 😀 Ovenstående jakke er der nemlig kun produceret 30 stk af og den kommer ikke i handlen før kl. 16 idag. Meeeen Sidsel ved hvor kæmpe Nørgaard fan jeg er og efter en længere klagesang om at jeg (desværre!) er forhindret i at komme i aften, forbarmede hun sig over mig. Så jeg smuttede lige ind forbi butikken igår og smed de 400 kr jakken koster. Seriøst en god pris syntes jeg – er den ikke bare fed? 😀

Men bare fordi jeg ikke selv kan deltage, skal i da ikke snydes for muligheden for at deltage i årets store ‘Maj festival’ hos Nørgaard på strøget. Et tilbagevendende event som er super populært. Har selv deltaget mange gange og kan varmt anbefale jer at kigge forbi 🙂 Her kan i se hvad der skal ske:


Mads Nørgaard INVITERER TIL ’1. MAJ FESTIVAL’ DEN 28. APRIL!

FREDAG DEN 28. APRIL 2017 FRA 16.00 TIL 19.00

PROGRAM:

16.00 – 19.00 SAMPLE SALE: VI SÆLGER UD AF EKSKLUSIVE SHOWPIECES OG KOLLEKTIONSPRØVER FRA MADS NØRGAARD OG NØRGAARD PAA STRØGET.

16.00 – 19.00 DJ’S: BFF DJ SET MED Emilie Lilja og Emil Lange ♥

17.00 – 18.00 BURGERS FIRST COME FIRST SERVED – 200 GRATIS BURGERE FRA YOBURGER!

21.30 – 23.00 AFTER PARTY PÅ Chateau Motel!

Vi serverer gratis øl, slushice og burgere!


Find link til eventet HER og afterparty HER. Og hvis du skal have fingrene i en af de 30 jakker der er blevet produceret, er det som sagt fra kl. 16 🙂 Men kom i god tid – jeg tror de ryger hurtigt! Jakkerne er vintage og derfor også onesize. Derfor kan både mænd og kvinder bruge dem 🙂

wearemad-mads-noergaard-1-may-festival

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DU KAN VINDE MINE NYE SOLBRILLER..