• ···
MIN ASOS ORDRE FRA INSTA-STORY IDAG!

SÅDAN SER DU SKAM SÆSON 4 I DANMARK..

header_sx-medium-1Jeg får rigtig mange spørgsmål (især på IG) fra læsere der vil vide hvordan man ser den nye SKAM sæson. NRK har nemlig været nødsaget til at sætte geo-blocking på den nye sæson, grundet problemer med musikrettighederne. Før kunne man jo se både realtid klippene samt de “færdige” afsnit på skam.p3.no og om fredagen kunne man ligeledes se de nye afsnit *live* på tv.nrk.no/serie/skam med norske undertekster og hele molevitten. Men det er desværre ikke længere muligt her i Danmark.

Her får du en ultra kort guide til hvordan du ser SKAM SÆSON 4: 

(Det skal dog siges at du stadigvæk kan følge “SKAM BLOGGEN” inde på skam.p3.no hvor der dagligt opdateres med klip, billeder og sms tråde. Men hvis du skal se de “fulde” afsnit, så skal du bruge en af følgende 3 metoder. Det gælder ligeledes hvis du gerne vil se tidligere sæsoner.)


– SE SKAM VED HJÆLP AF EN VPN-FORBINDELSE. 
Hvis du gerne vil se de nye afsnit på enten NRK eller på SKAM-BLOGGEN (ligesom i de gode gamle dage), så kan du gøre det via en VPN forbindelse. I kort træk vil det sige at du snyder din computer til at tro at du er i Norge 😉 Det er hverken ulovligt eller farligt, og du kan finde både gratis tjeneste og betalingstjenester på nettet som du kan bruge. Jeg vil anbefale at tage en betalings-version, da det er mest sikkert og så sikre du dig også at du kan se hele afsnittet på en gang, uden afbrydelse og uden dårlig forbindelse osv. Personligt bruger jeg TUNNELBEAR, som virker upåklageligt og ikke koster alverden 🙂

– SE SKAM HOS YOUSEE MED DANSKE UNDERTEKSTER.
Hvis du har et YouSee abonoment (eller din familie, roomie eller kærester har), så kan du streame SKAM i realtid om fredagen via deres app. Det fungere fuldstændigt upåklageligt og afsnittet vil være med danske undertekster. Du kan afspille samtlige SKAM afsnit præcis når du vil og så mange gange du lyster. OBS: Det virker kun via deres app (telefon, computer og tablet) og du kan derfor ikke se det på dit tv selvom du har en tv-boks fra YouSee. [LÆS MERE HER]

[Psssst… Så i at jeg var med i DENNE reklamefilm for SKAM/YouSee ?? 😀 ]

– SE SKAM GRATIS PÅ DR’S HJEMMESIDE OM SØNDAGEN. 
Hvis du er lidt mere tålmodig og ikke absolut behøver at se afsnittet når det kommer ud om fredagen, så kan du gå ind og se det GRATIS og med danske undertekster om søndagen. Det foregår ovre hos DR og deres site kan du både tilgå fra mobil, tablet, computer og på dit TV. Dette er klart den nemmeste måde at gøre det på, men så kræver det til gengæld et par dages tålmodighed 😉 [FIND ALLE AFSNIT HER]


God fornøjelse til alle jer der skal se afsnit 2 i aften <3

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • AM

  Altså man kan se alle sæsoner på http://www.dr.dk , og det er gratis.
  Så er det bare at koble computeren til fjernsynet enten ved brug af chromecast eller ledning, så kører det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Ja, det er jeg godt klar over 🙂 Det er jo også det jeg skriver i indlægget? Min hvis du skal se den nye SÆSON 4 på DR’s hjemmeside, kan du først gøre det om søndagen – ergo, to dage efter det officelt bliver lagt ud 🙂 Derfor tror jeg mange foretrækker de andre metoder. I hvert fald alle os skam-fans 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis man har en Google Chromecast, kan man godt se afsnittene på tv’et. 🙂 Så går man bare ind på sin yousse app og smider afsnittet på tv’et. 🙂 Jeg glæder mig allerede til SKAM i aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Seriøst? For jeg har prøvet både med kærestens Playstation og med vores “Smart TV” og den vil ikke vise os YouSee app’en på den store skærm uanset hvad vi gør. Men FEDT hvis Google Chromecast virker – det er da godt at vide 😀

   Kram fra en der også glæder sig 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Det er helt seriøst. 🙂
   Det er vildt fedt bare at kunne smide afsnittet på tv’et fredag aften. Og en Chromecast koster jo ikke særlig meget. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Det skal jeg ha’ købt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ASOS ORDRE FRA INSTA-STORY IDAG!