• ···
TILBAGEBLIK OG NOGET OM ÅRETS SOMMERFERIE ..

SØNDAGSPLANER OG EN FIN TSHIRT ..

img_4184img_4181skaermbillede-2017-04-30-kl-11-02-12img_4186(Reklame links)
Tshirt Pull & Bear [HER]      Hue Acne [HER]      Jeans Signs [Alternativer]      
Øreringe Jukserei [HER]    Sko New Balance [Alternativer]      Jakke Raiine [HER]

Ovenstående outfit var jeg iført igår, hvor jeg sammen med min søster og veninde, kørte til Charlottenlund for at aflægge MASH et besøg. Nu har jeg set deres instagram venlige brunch så mange gange, at jeg MÅTTE smage om der nu var noget om snakken eller ej. Og det var der i den grad – shit det var lækkert! Men det fortjener næsten sit eget indlæg på et senere tidspunkt 😉

Jeg var iført min nye tshirt fra ASOS, som jeg viste jer på instagram-story forleden dag. Mange af jer ville gerne lige se den på, da det var svært at fornemme den på video. And here you go 😉 Syntes faktisk den er virkelig fin og at den der “wrap detalje” er rigtig skøn. Den skal jeg nok blive rigtig glad for. Find den HER til 214 kr. Jeg var også iført mine nye øreringe, som er fra Berliner mærket Jukserei. De laver nogle virkelig smukke ting og jeg har sjælendt fået så mange komplimenter for et par øreringe, som jeg gjorde igår. Havde dem både på om dagen og til middag/fødselsdag/fest om aftenen. Der ligger btw nogle ret stive insta-story’s derfra hvis du hopper HERIND inden der er gået 24 timer 😉

Nu vil jeg hoppe i noget tøj, så jeg kan komme ud og nyde det gode søndagsvejr 😀 Jeg har planer om at kigge forbi DETTE tøj-loppe-arrangement, hvor rigtig mange seje damer sælger ud. Kombineret med to-go kaffe og selskabet af 2 af mine bedste veninder, tegner det til at blive en vældig god dag.

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK OG NOGET OM ÅRETS SOMMERFERIE ..