• ···
DE STØRSTE MISFORSTÅELSER OM MIG + DAGENS OUTFIT MED ET PAR SEJE SOKKER ..

TILBAGEBLIK OG NOGET OM ÅRETS SOMMERFERIE ..

Sponsoreret indlæg 

dsc03979-116683480_10155216106143646_1478101454_ndsc04348-1skaermbillede-2016-05-16-kl-21-32-27img_5281-e1487860549493img_4675skaermbillede-2017-02-26-kl-18-42-48Billeder fra mine rejser med Eliza was here ^^

Noget vi snakker meget om i disse dage, er hvor vi skal på sommerferie hen. Vi har taget ferie i August måned, men har endnu ikke besluttet os for destination eller lagt et budget. Jeg syntes altid det er hamrende svært at vælge, for når man som udgangspunkt kun har mulighed for at tage på 1 “varm ferie” årligt, så skal det hele fandme også bare spille. Tænk hvis man havnede i et eller andet charterhelvede og endte med at få en møg ferie. Så skal du vente et helt år med at komme afsted igen. Manden og jeg diskuttere derfor rigtig meget frem og tilbage i disse dage.

Og det fik mig til at kigge lidt tilbage på nogle af de rejser vi har været på for nyligt. Især vores ture med Eliza was here har nemlig været helt unikke (omend manden kun var med på den ene 😉 ). Her er der nemlig tale om unikke rejseoplevelse, til destinationer som er lokale og totalt u-turistet. Og det er præcis sådan noget vi elsker! Når vi rejser, skal stedet være autentisk og smukt. Vi gider ikke ligge i turist-sandwich med alle mulige andre danskere. Vi vil ud hvor man kan mærke landet og kulturen. Hvor der er ro og menukortet ikke er på engelsk. Og det må man sige at Eliza er gode til 🙂 Længere nede kan i se mine tidligere indlæg fra sådanne rejser.

Men hvor skal vi så hen i år? Vi har 2 destinationer som lige pt er i kikkerten. Det ene er Italien (surprise – alle jer der læser med fast, ved at Manden derhjemme ELSKER Italien og helst ikke vil andre steder hen). Her har vi talt om enten at finde et hyggeligt hus med pool i Toscana området, eller at rejse helt ned på syd-spidsen. Den anden mulighed er Ibiza. Manden har været der mange gange (i sine unge dage, før han mødte mig), men jeg har aldrig oplevet det. Og jeg har drømt om at komme dertil i mange år. Så det er også en destination vi har i kikkerten 🙂

Jeg har derfor været inde på Eliza was here, for at se om de mon har nogle destinationer der kunne være relevante. Og jeg har indskrænket feltet til 3 Italienske destinationer og 3 Ibiza destinationer 😀

Italien:
Relais Parco Cavalonga Hotel – Sicilien –  HER.
Fattoria Casabianca – Toscana – HER.
Hotel Donna Carmela – Sicilien – HER.

Ibiza: 
Can Escandell (SERIØST, fedt sted!) – HER.
Xarc Agroturisme – HER.
Hotel Rural C’as Pla – HER.

Hvis i har nogle tips til enten Syd Italien (eller generelt bare gode “hemmelige” destinationer i Italien) eller til Ibiza, så smid dem gerne i kommentarfeltet 🙂 Især Ibiza syntes jeg er lidt svær, for hvor skal man bosætte sig, hvis det ikke skal være over-turistet, men du stadigvæk skal være ok tæt på lidt byliv og mad? Heldigvis har vi et par måneder til at finde ud af hvor vi skal hen 🙂 Vi skal også lige nå at spare de sidste penge op. Hold kæft hvor jeg glæder mig. Især nu når det danske forårsvejr lader vente sådan på sig.


Her kan i læse tidligere indlæg fra vores Eliza rejser:  

[REJSEVIDEO FRA GRAN CANARIA OG CHARMEN VED EN ANDERLEDES MÅDE AT REJSE PÅ]
[REJSEGUIDE: FINCA LAS LONGUERAS – AGAETE PÅ GRAN CANARIA]
[REJSEGUIDE: FINCA MIRADOR BANDAMA – BANDAMA PÅ GRAN CANARIA]
[GRAN CANARIA DAG 1 : ANKOMST TIL AGAETE OG EN ‘FINCA’ I FRANSK KOLONISTIL]
[KRETA GUIDE : CHANIA , KALYVES , DE BEDSTE STRANDE OG MEGET MERE]
[EN LILLE HILSEN FRA KALYVES]

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • Line

  Hvis i overvejer Toscana, så er der altså skønt i Lucca. Fineste by, heller ikke langt fra Pisa (som dog ikke er noget at skrive hjem om) og Bologna. Vi lejede et hus med pool oppe på et lille bjerg, da mine forældre havde sølvbryllup. Vi fløj selv til Bologna med Norwegian, men det er også muligt at flyve til Pisa, der er tættere på Lucca. Vi tog også en endagstur til Firenze. Der er altså skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Uhhhh lyder så skønt 🙂 Har længe gerne ville besøge Lucca faktisk, det er på min ‘bucket list’ og ligeledes er Firenze 🙂 Pisa besøgte vi sidste år og som du selv siger, er det ikke noget at skrive hjem om efter min mening. Men der er jo sååååå mange skønne byer dernede 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, får helt bobler i maven af dit indlæg – jeg skal nemlig opleve Italien for første gang i maj, hvor min kæreste og jeg skal til Milano 😀 Der er sgu kun 14 dage til. Har du nogle gode tips? Hvad er prislejet dernede, sådan mht til mad, drikke, entre osv? Vi er temmelig glade for rødvin, gode cafeideer, tapas, kulturelle oplevelser og sejlture (: Ved du noget, så del endelig ud – alt modtages med kyshånd.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE STØRSTE MISFORSTÅELSER OM MIG + DAGENS OUTFIT MED ET PAR SEJE SOKKER ..