• ···
5 BLOMSTREDE SÆT PÅ BUDGET..

TOMMY JEANS 90’ER KOLLEKTIONEN LAUNCHER IMORGEN..

Indeholder reklameimg_2655img_2658img_2653Sweatshirt og jeans fra TOMMY JEANS.
Kan købes hos LE FIX fra imorgen eftermiddag ^^

Imorgen launcher Tommy Hilfiger deres nye TOMMY JEANS kollektion som er en underlinje til Hilfiger Denim. Mange af jer har sikkert allerede set lidt af kollektionen på instagram, hvor influencers som Gigi og Bella Hadid, Zayn Malik, Suki, Immy Waterhouse har promoveret kollektionen.

TOMMY JEANS dyrker ikoniske looks fra 90’erne med iøjnefaldende brug af brandets logo på styles til både mænd og kvinder. Kollektionen vil kunne fås i udvalgte Tommy Hilfiger-butikker over hele verden, hos udvalgte forhandlere og online på tommy.com. Damekollektionen omfatter blandt andet korte T-shirts og toppe, pastelfarvede denimjakker og denimshorts, og til mænd findes amerikansk inspireret denim-klassikere som jeans, shorts og jakker. Størstedelen af de forskellige styles er unisex og hele kollektionen har en “90’er-vintage” feeling over sig 😀

Butikken LE FIX i hjertet af København, har launch på kollektionen imorgen mellem kl. 16-19, hvor der er et event i deres butik. I kan finde begivenheden på facebook HER. Udover at kollektionen bliver frigivet, vil der også være gratits øl, drinks og DJ 🙂 Kollektionen bliver efterfølgende lagt på deres webshop når eventet slutter kl. 19:00. Jeg har været så heldig at få lov at kigge på tingene og udvælge et par styles inden launchen – blandt andet de ting jeg er iført på billederne 🙂 Er de ikke seje?

Så hvis du vil have fingrene i TOMMY JEANS 90’er kollektionen, så hop forbi LE FIX imorgen. Jeg kigger også forbi til en øl eller to 😉 Det er en perfekt måde at skyde påskeferien igang på og forhåbentligt skinner solen i deres hyggelige baggård. Og hvis du ikke når forbi, så hop forbi deres hjemmeside senere på aftenen. Men jeg har på fornemmelsen at man skal skynde sig – kollektionen er ret hypet!

17523011_1375516442471264_2307796832308417707_n


web-3web-1web-2web-1-1

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

6 kommentarer

 • Emma

  Spørger lige til noget helt andet, men kan jo ikke undgå at se din lækre kulør. Hvordan holder du den?? Vil gerne slippe for at være så vinterbleg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Hej Emma,
   Min hudtype er generelt en tone mørkere end mange andres og jeg holder derfor kuløren rigtig godt og bliver hurtig brun 🙂 Så lige pt tror jeg det er solen fra min tur til Gran Canaria i Februar der stadig sidder lidt i huden 😉

   Da jeg hverken kan tåle spraytan eller selvbruner, er den eneste måde jeg kan “snyde på” at gå i solarie, hvilket jeg gør 1-2 gange om året. Det er dog slet ikke noget jeg kan anbefale, da det er virkelig farligt og usund 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Shit hvor ser du fantastisk ud 🙌🏻 Mange spørgsmål, men hvilken størrelse og model er dine jeans? Og kender du tilfældigvis prisen? Kh Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Barré

   Jeg har str 27/32 🙂 Mener modellen hedder noget med “MOM JEANS” men er ikke sikker 🙂 Smid evt LE FIX en email eller instagram besked, så kan de hjælpe dig både med priser og modelnavn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Shit en lækker krop, du har fået dig 😍 Du ser pisse godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 BLOMSTREDE SÆT PÅ BUDGET..