• ···
FAVORIT DENIM ITEMS FRA ASOS..

TRADONO MARKET I PAPIRHALLEN IDAG! JEG SÆLGER UD SAMMEN MED EN MASSE BLOGGERE..

papirhallen-1Det er søndag og vejret er fantastisk 😀 Det bliver helt op til 18 grader og solen bager fra en skyfri himmel. Derfor skal du ud og gå en tur i det gode vejr, skal du ikk? Og når nu du gør det, så kig da lige forbi Papirøen. Der er nemlig kæmpe TRADONO tøj-marked i Papirhallen hvor jeg sælger ud af min garderobe sammen med en masse dejlige damer. Hallen ligger ud til vandet med skøn udsigt og har Papirøen som nabo, hvor der er et hav af lækre spisesteder. I min optik, den perfekte destination til en søndags gåtur 😉

Trines Wardrobe, Wearemad, Fredes blog, Caroline & Anthony, LauLauBauBau og Rainbow Dash er blot nogle af de bloggere der sælger ud af deres garderobe. Men der er altså 49 stande i alt, så Papirhallen kommer til at flyde over med lækkert tøj, sko og tasker til gode priser 😀 Og som noget nyt vil der også være massere af stande med herretøj. Personligt har jeg taget 6 IKEA poser med og jeg sælger alle mine ting mega billigt 😀 Har både tøj, sko og beauty produkter.

Eventet kan i finde HER. Der er åbent fra kl. 11-17 og det koster 30 kr at komme ind. Dog kan man købe en VIP billet [HER] som koster 60 kr og dermed få eksklusiv adgang allerede fra kl. 10.

JEG HÅBER VI SES I LØBET AF DAGEN 😀 😀 😀 

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORIT DENIM ITEMS FRA ASOS..