• ···
Kære Petra ..

Verdens blødeste strik og yndlings smykkerne..

img_2773skaermbillede-2017-04-12-kl-15-03-30img_2779skaermbillede-2017-04-12-kl-15-02-43Strik Stig P [HER]      Nederdel H&M [HER]
Øreringe Nuit et Linette [HER]      Halskæde Nuit et Linette [HER]      

JEG HAR PÅSKEFERIE!! 😀 Og hold nu kæft, hvor er det dejligt at kunne vågne op uden lyden af sin alarm på telefonen. Det faktum at jeg kan sove til jeg selv vågner, gør mig allerede i totalt ferie-humør. Min første påskedag skal bruges på familie-tamtam hos min onkel i Fredensborg. Hele familien samles om det store årlige påskefrokost-bord. Jeg glæder mig helt umådeligt meget til at mæske mig i et inferno af klassiske danske retter. Men inden da, vil jeg lige løbe en lang tur så der er plads på kaloriekontoen 😉

Ovenstående outfit er fra igår, hvor jeg var iført min nye strik fra STIG P. Seriøst, det er den blødeste og lækreste striktrøje jeg nogensinde har ejet. Så fin i kvaliteten og den helt perfekte pasform! Det er sådan en garderobe-klassiker jeg aldrig kommer til at skille mig af med 🙂 Den koster 900 kr og kan købes HER. Udover min nye strik, er jeg iført smykker fra min venindes brand NUIT ET LINETTE. Hun laver de smukkeste ting! Både øreringene og halskæden har jeg fået i gave af hende til min fødselsdag i år og sidste år. Det er nogle items jeg bruge igen og igen, fordi de nemt kan gøre et simpelt outfit lidt mere spændende. I kan se flere af hendes produkter på instagram profilen @NUITETLINETTE.

Ha’ nu en rigtig herlig påske allesammen :-*

FBhow-to-add-social-media-icons1 BLhow-to-add-social-media-icons1 IGhow-to-add-social-media-icons1

   

4 kommentarer

  • Milla

    Overvejer selv at få det lyst. Synes det er så fedt😄Hader bare de udgroninger👎🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Milla

    Hej Christina. Vil bare lige høre hvor tit du plejer at få farvet din udgroning?😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Petra ..